מה המצב אנשים? אני חדש כאן...

Oleg Silver

New member
מה המצב אנשים? אני חדש כאן...

ואני יפרסם עכשיו את הקומיקס הקצר שציירתי. זה לא משהו מקצועי או משהו כזה פשוט היה לי נורא משעמם בשיעור תנ"ך אז התחלתי לצייר אותו. זה כמה סיפורים קצרים.... זה סיפור 1 - דף 1

shiran lee

New member
נחמד מאוד!!!

טוזיק הוא הזבוב מהסידרה "הזבוב" אני מתה על הסידרה הזו!

ailag

New member
ממש חמוד

אהבתי את הציורים והדמויות. רק שתי הערות: (1) אמנם בקומיקס הזה אמורה להיות קריינות (סטייל סיפורי ילדים לגדולים), וזה עוזר לעלילה, אבל לפעמים היא קצת מוגזמת. (2) סידור של הטקסט: למשל, בפאנל אחד (בסיפור הראשון פאנל 7) הטקסט לא מופיע בסדר הנכון (קודם למעלה/למטה ואז ימין/שמאל) . יש גם את הרביעייה בסיפור 3 דף 3, שאמורה גם ללכת ימין למעלה - שמאל למעלה - ימין למטה - שמאל למטה, והיא לא הולכת ככה. מספרים על הפאנלים לא עוזרים, כי רצף הקריאה נקטע. לזכותך יאמר שברוב הסיפור(ים) רצף הקריאה דוקא נשמר
אז חוצמזה, נראה טוב. (ד"א, שגיאת כתיב : סיפור 3 פאנל 49 - "אני אנקום", לא "ינקום". לי אישית טעויות קטנות קוטעות את הסיפור).

Oleg Silver

New member
תודה על העצות

אני יודע שיש חוקים לדברים כאלה אבל אני לא מכיר אותם אני סתם ציירתי בשיעור משעמום...אבל תודה

RomeoITALIANO3

New member
איזה ציוריים קטלניים! מה קרה לכם?

תביעו קצת התלהבות זה מצחיק ביותר, עלק דרייב ביי בקורקינט פשוט נקרעתי, ואיך שהתולעת דוחפת את הסיגריה לפה..... מי שצייר את זה מוכשר ובטח היה לו מישהו חכם ביותר וכנראה גם איטלקי שעזר לו קצת בפיתוח העלילה

Humus_Chipsalat

New member
בואנה אחי!!!

אתה אדיר!!!!!!! הציורים מהממים!!!! כל הכבוד..!!! בן כמה אתה?!?!?!?

ממש יפה! באמת! רק הערה קטנה

את בהתחלה כתבת בטעות "ביום שבת". וצריך לכתוב או "בשבת" ככה בלי יום או "ביום שבת קודש". אבל באמת קומיקס נחמד

לכל באי הפורום - קחו דוגמא!

הנה מישהו שמגיע לו יותר ממחיאות כפיים וכמה סמיילים. עם קצת התמדה ותמיכה מהסביבה עוד נזכה לראות את אולג גם מדפיס פרוייקטים. אז שנצטרף למברכים? למה לא? העלילות משעשות ללא ספק, והמסר החינוכי של לעשן במבה במקום גראס משעשע. אמנם יש את עניין כיווני הזרימה של הבלונים והדמויות, אבל שטויות... מי סופר את זה לעומת התמונה הכללית. לראשונה מזה המון זמן נהניתי לראות עבודת קומיקס כזו ברשת. והייתי אפילו אומר שהסטריפים האלה לא יבישו אלא רק יוסיפו ליוזמות כמו A4ואחרים. אז לא משנה הגיל, ולא משנה הכיוונים המתחלפים. מה שמשנה זו היוזמה וההשקעה, ואלו ראויים לכל הערכה. ואם בכל זאת הערה קטנה אחת... לפעם הבאה, אני מצפה לראות פאנלים מעניינים יותר. צא מהסטריפים של בזוקה. תשיג איזו חוברת קומיקס הכי פשוטה ונפוצה (אולטימייטס למיניהם, צונאמי למיניהם, בטאמנים ואפילו זבנג מהשנים האחרונות) ותראה איך מחלקים שם את הריבועים. זה רק יגרום לעוד עניין. אז בהצלחה, ותמשיך בעבודה היפה שאתה עושה. עופר.

Oleg Silver

New member
תודה אנשים!

אני בן 17 עוד חודש...... סטריפים?...אתם יכולים ללמד אותי קצת מושגים וחוקים או שפשוט תנו לי קישור לאיזה כתבה שמסבירה הכל, אני יעשה עוד קומיקסים עם עזרה ממכם בעניין של חוקים ודברים כאלה.

למעלה