מה המצב אנשים העצבני חזר תגידו מישהו ראה היום את הפרק עם הרבקלסר
T The_ScorpioN New member 20/5/02 #2 אני ראיתי פרק די דפוק אבל אני מת על איך שעושים ילדים קטנים בסדרה <:::
I iron fist New member 20/5/02 #3 במיוחד אהבתי איך שקארטמן שר על הרבקלסר שלו עם המנגינה של דוסון נקרעתי
פ פ י ס ט ו ק י ת New member 20/5/02 #4 ראיתי ועדין אני לא יכולה להגיד על אף פרק שהוא גרוע! כמובן שיש פחות טובים בכל אופן הסוף היה גדול
H Hole In The Sky New member 20/5/02 #5 זה דווקא היה פרק ממש נחמד ואייק ממש חמודדדד! אבל לא ראיתי את הפרק מההתחלה ולא הבנתי למה מר גריסון מלמד בגן ילדים ומזה האיש הזה שגנב לקרטמן ת´רבקלסר??
זה דווקא היה פרק ממש נחמד ואייק ממש חמודדדד! אבל לא ראיתי את הפרק מההתחלה ולא הבנתי למה מר גריסון מלמד בגן ילדים ומזה האיש הזה שגנב לקרטמן ת´רבקלסר??
D d j red New member 20/5/02 #6 הנה הסבר הוא בא מהעתיד כי הרבלקסר של קרטמן בעתיד השמיד את האנושות אז הוא היה צריך להרוס את את הרבלקסר (איך שלא קוראים לזה) לפני שהוא נהיה חזק ומיסטר גריסון מלמד בגן כי אחרי ההתמוטתות עצבים שלו משרד החינוך מרשה לו ללמד רק בגן משהו כזה
הנה הסבר הוא בא מהעתיד כי הרבלקסר של קרטמן בעתיד השמיד את האנושות אז הוא היה צריך להרוס את את הרבלקסר (איך שלא קוראים לזה) לפני שהוא נהיה חזק ומיסטר גריסון מלמד בגן כי אחרי ההתמוטתות עצבים שלו משרד החינוך מרשה לו ללמד רק בגן משהו כזה
H Hole In The Sky New member 22/5/02 #11 אתה שואל אותי? איך קוראים לי? לא בטוחה שהשאלה מופנת אליי אבל: משי (MESHY למי שתהה איך מבטאים את זה)