מה המצב אנשים?

AvocadoWoman

New member
מה המצב אנשים?

אני מסתכלת על הפורום שלנו ו.. משהו חסר.. לא יודעת מה- כאילו הכל פה סבבה ונחמד אבל חסר איזה שירשור שיראה כל דקה הודעה חדשה.. אז.. רעיון- בא לכם לעשות שירשוםר של שירים אהובים? כן או לא אני מתחילה
Coolio - Gangsta's Paradise שיר מדהים.. ואני בטוחה שענווה תסכים איתי! Lasgo-I Wonder שיר ממש חמוד! Lois Amstrong - What a wonderful world חולה על השיר הזה.. איזה נוסטלגיות.. Lucy Pearl feat Snoop Dogg and Q-Tip - You מהסרט ריקוד צמוד.. שיר ממש חמוד. Montel Jordan - Get it on Tonight שיר יפה.. אומנם ישן אך עדיין לא איבד מיופיו! (nas-Warrior Song (Ft. Alicia Keys איזה שיר.... tiziano ferro - Perdone עוד שיר יפה! ריטה- אני חיה לי מיום ליום (אוהבת את השיר הזה..) Lasgo - Some Things - Cry שיר יפייפה.. (טוב טוב.. אני כבר מסיימת..) Lauren Hill - Can't Take My Eyes Off You Lionel Ritchie - Hello Save The Last Dance Soundtrack - Athena Cage - Live Your Dreams אין על הסרט הזה!!!! סרט מדהים עם שיר מדהים! Mark 'Oh meets Digital Rockers - Because I love You חידוש יפייפה.. טוב.. אני חושבת שהגזמתי... אבל חפיף :) גם אם לא תמשיכו את הרשימה- הנה לכם כמה שירים יפים לאוסף. enjoy!

shabluELLA

New member
עכשיו אני!

daniel beddingfield-if youre not the one radiohead- creep no angels-still in love with you k-ci & jojo- all my life שרון רוטר- ארוץ אלייך

shabluELLA

New member
וואי ויש עוד אחד

שיר מהמם שניתקלתי בו לאחרונה... הפרוייקט של עידן רייכל - שושנים עצובות למרות שיש את הקטעים האלה עם השפה הזו (כמו ב"בואי")שאני לא אוהבת אבל המילים והמנגינה פשוט כובשים!!! שווה לישמוע

שעומז

New member
שלומית היי..

זאת מיכל בת דודה של עינת וגם לי יש כמה שירים יפים בשבילך... אבל תסלחו לי על העצלנות אין לי כוח לכתוב באנגלית והכל בגלל שיטות הדיכוי של איזה טובה מסוימת!!!!! אנוק- מישל (שזה השיר שלי!!!) ביג ילו טקסי - ואני לא זוכרת מי שר אז זה אבל זה מהפסקול של שבועיים מראש (אחלה סרט דרך אגב!) רד הוט צ'ילי פפרז- אנדר דה ברידג' סבלימינאל- כל שיר שלו... אההה אין לי בראש כרגע עןד שירים אולי זה בגלל שעכשיו 9 לפנות בוקר!!!!!!!!!!!! יום נעים ומקסים מיכל

anava1

New member
גם אני...:)

אממ...השיר ה-כ-י הכי זה השיר שגם שלומס כתבה Gangstas Paradise של קוליו...שיר יפהה
ו..יש מלא אבל אין לי כוח לכתוב הכל..אז רק כמה נוספים.. miss jane- its gonna be a fine day שיר חמוד:) spooks- karma hotel depeche mode- freelove underdog project- summer jam loinel ri אלה מהשירים הישנים בעיקר... ו...גם.. system of a dowm- ariels linkin park- in the end טוב קיצר יש עוד אבל אין לי כוח
(אה..וגם השיר ש'לאה' כתבה- if you`re not the one שיר יפהההה
)

anava1

New member
כמה תיקונים...(כמובן:\ )

*Aerials *Lionel richey-hello ואם כבר אז עוד כמה... George Micheal-never gonna dance again.. שיר ישן אבל הייתי מכורה אליו פעם...(ועדיין לפעמים..) Lasgo- cry Linkin- run away וקצת לא קשור אבל...יוסי עדן- סולח
(רק את זה...) היהודים-עוד ארון אחד...(גם רק את זה..)

i hate

New member
תורי...

אני אוהבת בעיקר את מטאליקה- מאסטר אוף פאפטס, סנטריום טול- לטרלוס, ג'רק אוף סליפקנוט- PEOPLE=SHIT סיסטם אוף אה דאון - אריאלס נו דאוט - דונט ספיק ויש עוד אבל אין לי ממש כוח לכתוב אותם!!

idan307

New member
הדיסק של סאבלימינל ואהוסים

אני כרגע לא על המחשב שלי אז אין לי את השמות ואני לא זוכר אותם ממש :\ אח"כ אני ירשום

עכשיו תורי!

קודם כל תיקון קטן- אלה, קוראים לשיר שושנים עצומות, ולא עצובות... עכשיו הרשימה שלי: Daren Hayes - I Miss You Avril Lavigne - I'm With You Roxete - Listen To Your Heart Jennifer Love Hewitt- Can I go Shania Twain - Ka-Ching fifth avenue - Sometimes When We Touch Lasgo - Cry- השיר הכי מדהים בעולם! אביב גפן - שיר עצוב דניאל סלומון -עדיף כמובן שהרשימה עוד ארוכה מאוד.. אבל אפשר להגיד שאלה הנבחרים.. תהנו!

idan307

New member
הנה כמה שאני זוכר :

Driftwood - Freeloader [Lasgo Remix] Toploader הדיסק של עופר ניסים : עופר ניסים - The Rhythm (Origina MIX) 01-Kim English - Everday 02-Panic attackers Feat. Alan t - Rock to the beat 03-Offer nissim feat Mickiyagi - I'm so excited 04-Deepak & Wees - Gay song 05-Mareeko - More 06-Ospina Feat. Andricka hall - Me without you 07-Offer nissim Feat. (Cover girl) Sony - Now is the time 08-Back to back - Feel the funk 09-Kavin aviance feat. Victor calderone - Alive 10-Milo - Jungle of mirror 11-Dj Rasoul - Oh baby Pulsedriver-Time (Rocco Single Mix) Sash ft. Boy George - Run

שירים, וזה...

הממ.. חגי, מוכר לי השיר מאיפשהו... בכל מקרה, ההורדה של השיר שלך כשלה, אולי אני אנסה מקאזאא אחרי הכל. טוב שירים שאני אוהבת... לא תכירו אתם רובם, אבל זה לא משנה. אה, והרוב זה סתם שירים חדשים שהורדתי, אם תשמיעו לי אותם עוד חודש, אני קרוב לוודאי אתעצבן. sparta- cut your ribbon שיר מעולה, בעצם כבר על ההתחלה אני אכחיש ואגיד שעוד חודש אני קרוב לוודאי עדיין אוהב אותו.... propagandhi- middle finger response propagandhi- this might be satire against all authority- stuck in a rut dead kennedys- chickenshit conformists frenzal rhomb- never had so much fun frenzal rhomb- fuck the system (שיר מצחיק לאללה, הלהקה האוסטרלית הזו הופיעה בארץ בתחילת החודש... FYO) flipper- life is cheap (מצוטט בחתימה שלי) catch 22- keasby nights anti flag- spaz's house destruction party mad caddies- road rash (פשוט איזה לפנות בוקר אחד חלמתי על השיר הזה, זה היה ממש ביזארי) כמה קלאסיקות שאני כן אוהב עוד איזה חודש-חודשיים (ואוהבת כבר המון זמן): pearl jam- why go foo fighters- down in the park placebo- I know our lady peace- automatic flowers וכמה שירים ביזאריים שלא מתאים לי לאהוב בכלל, ואני כן: tom petty- into the great wide open the proclaimers- 500 miles smashing pumpkins- tonight tonight וארמממ.. יש עוד, אבל אין לי כוח. זה לא כאילו שלמישהו אכפת... חח...

למעלה