מה המצב אנשים??

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifגם אני קראתי על זה..

בכל אופן..
ואם הם החליטו לאמץ ילד אז שיהיה להם בכייפ

אוי שטויות.. קודם כל

לא היה להם שום בעיות ג'ניפר אמרה את זה בראיון שראיתי לאחרונה והיא אמרה שזה ממש מרושע במגזין אחד כתוב יש להם ילד ובשני כתוב יש להם בעיות היא אמרה שה שטויות ואין להם שום בעיות.. ואם זה וזה שהם מאמצים כתוב באותה כתבה יכול להיות שהם גם לא מאמצים

../images/Emo32.gifאה ו נצלש

תצביעו אריאל מויאל http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=stars/stars

אביטל975

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo124.gifעוד נצל"ש שאלה קטנה

P L E A S E E E לא יכלתי לראות "רצים לדירה" שנגמר לפני 10 דק' ספרו ספרו ספרו מה היה

אוייי אוף איזה שטיות רשומות בכתבה

הם לעולם לא ירצו לאמץ ילד (לפי מה שאני חושבת) ואם כן אז אני יוצא להם את זה מהר מהראש אני צריכה ילד שיראה כמו בראד וג'ן (תחשבו איזה ילד מושלמם הוא יהיה
)

ה אורחת

New member
אני באמת לא מבינה אתכם?!..../images/Emo12.gif

דבר ראשון מתי כולם כבר ילמדו שאם הם לא שומעים משו יוצא ישירות מהפה של אחד מהסלבריטיס, הוא נכלל תחת הכותרת "שמועה" ככה שיכול להיות שזה סתם בולשיט וסביר להניח שזה המצב, דבר שני, נאמר שזה נכון, מי אנחנו שנשפוט, אנחנו לא יודעים מי ומה הבעיות שלהם, אלו החיים שלהם ואם הם רוצים לאמץ ילד אני אומרת להם בהצלחה מכל הלב, זה לא שחסרים ילדים מסכנים בעולם שמחפשים הורה מאמץ, ברור שהעולם ייתאכזב אם הם לא יעשו צאצאים קטנים וחמודים, אבל זה האושר שלהם ומי אנחנו שנביע דעה! באמת זה כל כך שטחי ורדוד כולם רק רוצים לראות כמה י פ ה יהיה הילד/ה, והעיקר שהם יהיו משפחה אוהבת ומאושרת

יש עוד כתה על זה שהם רוצים לאמץ

בוואלה תקראו: לאחר ההפלה שעברה ג'ניפר אניסטון, החברה הנצחית שלנו, שוקלים היא ובראד פיט לאמץ ילד. על פי דיווחים, השניים לא וויתרו על ילד פרי זרעם וביציתם, אך לבינתיים הם מתכננים על אופציית האימוץ ללא הועיל. אי-אונליין מדווח, כי מקורב לזוג אמר ש"יש להם הרבה אהבה לתת, לא משנה אם לילד שלהם או לילד מאומץ, או באימוץ". אם אכן יילכו על אופציית האימוץ, הם יצטרפו לחברים רבים בגבעות הוליווד שכבר עשו זאת, ביניהן ניקול קידמן ואנג'לינה ג'ולי. אז אולי זה כן נכון בכל זאת...מה אתם אומרים

יואוווווו אל תפרסמו את השטויות האלה

זה לא נכון כי היא לא עברה הפלה זה סתם שטויות! תודה על זה שפרסמת אבל אל תפרסמו יותר זה סתם

למעלה