מה המצב אנשים?

ערן ל. !

New member
מה המצב אנשים?

לא יודע אם מישהו עוד זוכר אותי, אני כבר מליון שנה לא ביקרתי כאן ואני כבר לא מזהה כמעט אף שם! קיבלנו צ´ופר- חמשוש (למרות שהוא היה די מקוצר) אני בכל אופן כבר התגייסתי, ואני כרגע מעביר את הטירונות עם פלוגת החס"ע (חה"ן-סיירת-עורב-> כלומר המיועדים ליח"טיות) של הצנחנים. רציתי לומר לכל אלה ששאלו כאן על סרגלי מאמצים, כושר בחי"ר וכו´, שיש הבדל תהומי (<- למדתי את המילה הזאת ביום ראשון) בין מה שעושים בטירונות של הגדודים, למה שעושים בטירונות חס"ע: קודם כל, שבוע לאחר הגיבוש יח"טיות מתחלקים לפלוגות, מחלקות כיתות וכו´, והטירונות עצמה מתחילה. את המיועדים ליח"טיות מפרידים מכל השאר והם הולכים למה שכבר ציינתי- פלוגת החס"ע. שתדעו ששם קורעים לנו ת´תחת משהו בן זונה- אין לי מילה אחרת. הגיבוש זה כלום לעומת מה שהולך שם- בעיקר כי זה הרבה יותר ארוך (ואני עוד רק בהתחלה) בהמשך זה כבר היה יותר קל.. בזמן שהחבר´ה של הגדודים עדיין משחקים ב"30 שניות היינו פה, 30 שניות היינו שם" בחס"ע זוחלים בחצץ ובאספלט עשרות מטרים, עושים ריצות מ"ק ומסעות וכו´. מצד שני-יש גם תגמול בהתאם: היחס מהסגל הוא ללא ספק הרבה יותר טוב, תורים יותר קצרים, פחות תורנויות, יותר הקצאות וכאלה.... במשפט אחד- שווה. בהחלט שווה וגם מבחינה אישית (לאלה שהכושר והגוף חשובים להם) זה משתלם סליחה על האורך- היה לי הרבה "לפרוק" לילה טוב

balcony

New member
ברוכים הבאים!

ואל תתנצל על האורך- זו הרי המטרה של פורום: לשפוך את ה
שנה טובה!
Balcony

ysofer

New member
ערן לביא??? ערן18?????????

מה קורה איתך אח שלי!!!?!?!? צור קשר מהר 79270538 ינון

טל עדתו

New member
רגעעעעעעעע...זה ערן מזמנו של רז?

ינון, זה ערן שהיה בזמנו של יוני ורז? זה שהיה לפעמים בא לצ´אט? טל.

למעלה