מה המצב בננות מישהי ערה?

מה המצב בננות מישהי ערה?

הייתי עכשיו בסלסה ויש לי סיפור ממש ממש שאני רוצה לספר לכן..על מישהו שאני מכירה מילדות ועכשיו הוא חזר אליי לבגרות...ויש בעיה ...כשתהיהנה בנות אני יספר לכן ותיעצו לי בבקשה....

../images/Emo13.gif אני עדיין באינטרנט

אני עדיין לא בדיוק יושנת, וחוץ מזה אני גם חדשה פה... אז קדימה... תספרי לפני שאני נרדמת

$ מעיין $

New member
לא ניראה לי שהיא תספר בדקות הקרובות

but don´t lose hope

אוקי אני מספרת לפני שמישה הולכת!

אממ...אני ירשום בהודעה הבאה כדי שלא תירדמו לי..יקח לי זמן לכתוב!

טוב אז זה ככה...

מאז שעברתי לגור בראשון לציון (בגן חובה) היה לי שכן שגר כמה ווילות לידי...הינו ממש חברים טובים! עד כיתה ה´....ועשינו הכל יחד..ממש הכל! מה שרק אפשר..והיינו מזה מתוקים ואהבתי אותו כמו אח! ועד היום אני לפעמים מסתכלת בתמונות ונזכרת כמו מתוק הוא היה וקטן..ואני.. עכשיו ....השנה..(הוא למד בבית ספר לידי...אבל אחר...) והשנה הוא עבר לבית ספר שלי עם עוד מישהו שלמד איתי...מישהו שאהבתי ...אבל עכשיו אני לא מרגישה כלפיו כלום...אבל אותו אחד שפשוט ממש היינו חברים טובים! אני מתאהבת בו מחדש! (טוב אף פעם לא אהבתי אותו או שלא שמתי לב!) ו...אממ...אני פשו ממש חושבת עליו כעל מישהו מושלם! בשבילי.אפילו לחתונה! אף פעם זה לא קרה לי...אולי מפני שאנחנו מכירים כל כלך הרבה מזן ואנחנו יודעים הרבה אחד על השני! ועשינו דברים שרק אנחנו עשינו.... מה לעשות?! לומר לו את זה...כי אם כן אז אני צריכה הרבה אומץ...והוא יהיה לי אבל לא בזמן הקרוב...אז מה חוץ מזה?!

Sugar_Lips

New member
לי קורה אותו דבר

חבר "הילדות" שלי.. עכשיו בכיתה שלי.. וכל שניה אני מוצאת את עצמי מתבוננת בו.. אם תספרי לו ולא יהיה לו רגש כלפיך אולי תהרסי את מה שביניכם אבל אם לא תספרי לו..מה הטעם? צריך לקחת סיכונים בחיים ולוותר על דברים כדי לקבל משהו יותר טוב..
טלי

עכשיו למשל...אנחנו לא כל כך מדברים

פעם זה הדבר היחיד שהיה ביננו! כל היום להתנחל אחד אצל השני ולדבר! ולשחר והכל! עכשיו...הוא מכיר שיכבה חדשה..והוא מקובל..בדיוק כמוני..מכיר את כולם ומסתובב עם כולם... חברה שלי ראתה תמונות והיא ראתה אותו ושאלה אם זה הוא ואחר כך אמרה לו אז הוא עושה לי "מה את מראה תמונות שלי..פדיחותתת" "חכי חכי אני יראה תמונות שלך" אז אמרתי לו נואז מה אני הייתי מתוקה..אז הוא צחק..זה השיחה היחידה שהייתה לנו יחד...אנחנו לא הרבה מדברים עכשיו...רק...ואפילו בקושי שלום...אני לא יוותר לו אני יגיד לו שלום וינסה לסדר את הקשר אבל לא יודעת...אולי עכשיו עם כל החדשים הוא מתעניין באחרות... :*(

No Doubt

New member
שמעי משהו....

זה טבעי לגמרי שמשהו כזה יקרה.... זה משהו שדומה לתסביך אדיפוס/אלקטרה (אם את לא מכירה תגידי ואני אסביר לך) בכל אופן, כמו שזה התחיל זה יכול גם בשניות לעבור הקטע הוא שתנסי שיהיה לך משהו איתו ואז תראי אם את עדיין מרגישה ככה אם כן, אז סבבה, אם לא, אז לא

No Doubt

New member
אוקיי....תקשיבי

אדיפוס היה מלך יווני, בקיצור: הוא התאהב באמא והרג את האבא תסביך אלקטרה זה אותו דבר רק שהיא התאהבה באבא והרגה את האמא עכשיו, ךהרבה ילדים קטנים יש את זה שהם מאוהבים באמא/אבא שלהם ושונאים את השני את גדלת איתו, הוא כמו אח בשבילך, אולי אבא... את מרגישה שאת מאוהבת בו, אבל את בעצם לא וזה יעבור אחרי כמה זמן

אממ...טוב אז תשמעי..אולי את צודקת

אבל! (ויש פה אבל) תראי....אני אוהבת איך שהוא מתנהג, מתלבש, את המשפ´ שלו, אני מכירה הכל עליו! פשוט אוהבת הכל בו! ואם אני רואה אותו בתור בעלי/חברי אני פשוט חושבת רק על איך החתונה תיראה..אני פשוט מאוהבת! אני לא חושבת שזה בגלל שהוא חוזר...זה עוד היה כשהייתי רואה תמונה שלו לידי...והייתי נזכרת כמה נוח היה לי לידו! וכמה אהבתי את זה...עכשיו נשאר לי רק לפנטז עליו

No Doubt

New member
אז מה הבעיה פה?????

יאללה, למה את מחכה??? לכי אליו דפקי לו נשיקה!!!!!!!!!

ואם הוא ידחה אותי?!

אז מה אז יקרה? אין לי בעיה לקחת אותו לצד ולדבר איתו בשירותים או משהו ולדפוק לו נשיקה...זאת לא בעיה בשבילי אבל..מה עם הוא ידחה אותי מה אז אני יעשה?!

No Doubt

New member
למה שידחה אותך???

תזמיני אותו לצאת איתך לסרט, רק שניכם ובסרט, תראי לו מה את מרגישה

מתוקה! לא נראה לי ש סרט זה משהו...

כאילו אם כבר אז שהוא יציע ואני חושבת שעדיף שנדבר על זה בבית או איפשהו במקום יותר נורמלי ואפשרי....כי עדיף שאם הוא ידחה אז שלא יבלה את כל הערב בחרא..או שיעזוב.....ביי וליל מנוחה אבל אני עדין מצפה לתגובות.... :))

lala182

New member
מתוקונת למה שידחה אותך??

וחוצמזה לא נראה לי זה מתקשר לתסביך אלקטרה/אדיפוס סיון... כי כמו שאמרת זה שמאוהבים בהורים לא בידיד הכי טוב (לשעבר...) מה שכן אם מישהו ראה את הסרט "לא יכולים להתאפק" נראה לי קוראים לו... נו הסרט הזה עם ג´ניפר לאב יואיט ואוז מבאפי לא משנה... בכל מקרה זה די דומה למה שאת מרגישה עכשיו... בערך נראה לי... טוב עזבו אני מחרבשת שטויות... אני עכשיו הייתי אמורה להיות בשיעור אזרחות עם המורה החמוד שלי אבל הוא משום מה לא בא אז אני בבית בשעת חלון מתפללת שחבר שלי יעבור טסט!!!! אמממממממממןןןן תתפללו איתי...!!!! וזהו וחזרה לנושא המקורי של ההודעה- מתוקונת את באמת נשמעת מתוקה והוא מכיר אותך אז תחשבי חיובי .... למה שידחה אותך?!?! וזהו יום טוב לכן בננות
שלכן לה-לה

למעלה