מה המצב חב'רייה?

רועי ממצב אחי???

רועי ממצב מה קורה זוכר אותי טל בניש!!! החבר הכי טוב שלך מהפסטיגל!!!...................מה ככה ספר...

mortz

New member
אחלה ממצב?

רועי יא חתיך!! אתה הכי גבר בסדרה..!!! איזה מאמי...חחחח מה המצב?

a y o o s h

New member
היי רועי ../images/Emo13.gif

כולכם בסדרה הזאת מזכירים לי אנשים זה לא הולך ככה!! חח אתה יודע מי זה רן יצחקי מפרוייקט וואי 2? אתה מזכיר לי אותווו קיצר, תשלח הודעות שנכיר אותך קצת יותר טוב..

mortz

New member
וואלה!

את יודעת שגם אחותי אמרה לי את זה... כאילו היא לא ממש רואה תסדרה אבל היא הסתכלה לשניה, והיא אמרה שהוא דומה לו (ודרך אגב היא חולה על רן יצחקי אז זאת אמורה להיות מחמאה..!)

רגע רגע

אני מזכיר לך אולי את אח של חבר של בת דודה שלך????? (חחחחחחחחחחחחח)

a y o o s h

New member
חח אדם...

אתה באמת מזכיר לי אותו קצת!!! אבל רק קצתתת חחחחחחחח
ואיכסה מישל שפירא מכוערתתתת מה יש לכם??!? והיא גם משוגעת על כל הראששש הייתי בשוק שהיא הגיעה למקום שני!!! רן יצחקי הילה טוביאן ואלון חמאווייי הכי טוביםםםם... קיצר לא יודעת איך זה גלש לזה אבל חשבתי שהפורום הזה הוא על "ראש גדול" ולא על פרוייקט וואי לא? חחחח

חחח כן באמת הפורום על ראש גדולל!!!

חחח אז אם כבר קותבים פה על מישהחיא שווה שתיהיא מראש גדול.. חחח סתם אבל תאמת שלא ראיתי כמעט פרויקט וואי אבל מהמעט שיצא לי.. מישל נראת טוב!!!! אין לי מושג מה היא עושה אבל היא נראת סבבה..

שני ממן

New member
יהונתן ממצב?? אתה פה?

אתה משחק גם בראש גדול לא?!?1 אתה חבר טוב של גור?

כן אני משחק פה..

אבל את גור הקרתי רק מהצילומים של הסדרה.. לפני זה לא הקרנו אחד את השני.. מי את?

שני ממן

New member
קוראים לי שני ממן...

אני בכיתה שלו... מאור עקיבא... וזהו!!! אני יודעת שאתם מכירים רק מהצילומים... הוא אמר לי את זה... יש לך אולי אי סי שנוכל להכיר? {אם בא לך?}

אז זהוא שאבאט פירמט את המחשב אז..

אני עוד צריך להתקין.. בינתים תכתבי לי בפרטי מקסימוםן..חח בת כמה את?

שני ממן

New member
שניה מצטערת לא ראיתי!...

אממ אני בת 15.... ואפשר לדעת איפה זה פרטי?! חח אני חדשה פה.! רק היום גור אמר לי להכנס

למעלה