מה המצב? חדש לגמרי ומשעמם לי...

Demian177

New member
מה המצב? חדש לגמרי ומשעמם לי...

מה המצב כולם? יש כאן מתעניינים במוזיקה סקנדינבית? מהסוג ה"אפל" יותר בא נגיד?
חוצמיזה אני מתכנן טיול חורש סקנדינביה ואם יש מישהו שמבין בדברים האלה ומכיר ת'מקום והתרבות אני ישמח לעצות...

p i n g o

New member
välkommen! ../images/Emo13.gif

אני מבין שאתה יותר בקטע הפיני של סקנדינביה... לא? בכל מקרה, ברוך הבא...... (או tervetuloa)

Demian177

New member
מה רע? אחלה מדינה רק השפה מצחיקה

בטירוף... ואומרים שהיא דומה להונגרית...

RegShoe

New member
אומרים שהונגרית

זה הדבר הכי קרוב שתמצא אליה.. וגם זה בקושי.

פינית VS הונגרית

הקשר היחיד בין פינית והונגרית זה שהן שפות אורליות . במקור של השפות, שתיהן היו דומות, אבל עם הזמן, ובגלל המיקום השונה . הונגריה היא בועה בתוך השפות ההודו-אירופיות, וגם הושפעה מהן רבות. לעומת זאת, אסטונית מאד דומה לפינית, וגם כמובן סאמי (השפה המדוברת בלאפלנד). הונגרי ופיני לא יכולים להסתדר בשיחה, בעוד פיני ואסטוני יכולים.

כתבתי לך תגובה והיא נעלמה:O../images/Emo60.gif

מוזר. אז.. ברוך הבא מר קשוח ואפל! הממ, נשמח אם תתן לנו פרטים על הטיול שלך כמו לאן בדיוק אתה נוסע ומה התקציב שלך בערך וכו' וכו' כי קצת מוזר להמליץ למישהו שהולך לטייל באיזור לפלנד על מקום ממש מגניב בSkåne נניח
נו, אתה מבין למה אני מתכוונת. בכל אופן ברוך הבא

Demian177

New member
תודה רבה,לולו המשוגע...../images/Emo152.gif

קודם כל אני נוסע לWACKEN בגרמניה לפסטיבל הידוע ואז צפונה לכיוון דנמרק ודרום שבדיה. אבל הכל רק תכנון בנתיים אני לא בטוח מתי בדיוק אני יטוס אבל זה יהיה כנראה ביוני. אני מחפש ליצור קשר עם ישראלים שחיים שם ובכלל לקבל כמה שיותר מידע על טיול באיזור... אני לא מתכנן טיול בעקבות האנס כריסטיאן אנדרסן בכל מקרה.. המקומות שחובה מבחינתי זה המבשלת של CARLSBERG, אופסלה ,גוטלנד, נורדקאפ, ראפטינג בשבדיה ווווו..... זה לא יגמר..

python 4

New member
אל תשכח לבקר באתר החדש לעולי הרגל

הגורד שחקים החדש של מאלמו

../images/Emo128.gif אל תקשיב לו../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

גוטלנד
מתי אתה מתכוון להיות שם? כי יש באוגוסט פסטיבל של ימי הביניים ואסווווור לפספס את זה! זה פשוט אדיר.

Demian177

New member
וואלה טוב לדעת תזרימי מידע קדימה!

מה עוד? ספרי לי אני לא יודע איך לעזאזל אני ישלם על הכל.... אבל אמרו לי שיש אפשרות לעבוד במפעל לניקוי דגים בנורווגיה, כן איכס זה לא כזה כיף להוציא את הקרביים לסלמון בגודל של ילד בן 10 בערך אבל זה שווה 1200$ בשבוע! ספרי לי על כל אטרקציות או מקום להיות בו ואיפה הכי כדאי לישון... !!!!PLEASE HELP ME

python 4

New member
אם להיות בגוטבורג אז רק במרץ

זו העונה שבה שירלי קלאמפ
ואמנים מפורסמים אחרים מגיעים לקונן בסקנדינביום, בדרכם הארוכה לגלובן בסטוקהולם. איזו רדידות. אם לא הייתי מנהל הפורום הייתי חוסם את עצמי

Demian177

New member
סורי ממש לא בקטע של שירלי

אלא אם היא שבדית אז יש מה לדבר. בכל מקרה מה יש לעשות בסקנדינביה מבחינת EXTREME? חוץ מראפטינג בשבדיה והמזחלת ענק בנורווגיה?

python 4

New member
בוודאי שהיא שבדית!../images/Emo99.gif

אבל מאחר והדבר ה- extreme היחיד שאני יודע עליו שקרה בשבדיה זה ההפסד שלה בפעם האחרונה שהיא נדדה לגלובן, אני אשתוק עכשיו ואתן למומחים לענות.

למעלה