מה המצב כולם/ן

מה המצב כולם/ן

אתמול בתוך הדאון של הרטלין החלטתי לנסות לעודד את עצמי, התחלתי לדפדף בארכיון הפורום. אזו חבורה חמודה ומשוגעת הייתם, איזו משוגעים וחמודים אנחנו עוד. סתם ככה בלי סיבה, כמה נעים לחיות.

אני יכולה לספר לך סיפור משעשע

שאולי יזיז אותך קצת מהדאון של הרטלין (למרות שבטח ההשפעה כבר עברה). עכשיו מתקשרת אלי חברה (לסבית) רחובותית (ויי איזמיר) וטענה בתוקף שכרגע היא עצרה במעבר חצייה ברחובות, ונתנה ללא אחרת מאשר רונה קינן לחצות. אני והאישה הפגנו סקפטיות, כי לאף אחד אין מה לחפש ברחובות, כולל למי שגר כאן. אז רונה? חוצה? ברגל? מעבר חצייה? ברחובות? עוד בפולניה היינו סקפטיות, אז שרחובות תזיז אותנו מזה? שלחתי את החברה לחכות בזירת האירוע, לראות אם משהו יתרחש שם שוב בעתיד הרחוק או הקרוב, אבל היא התעקשה שאין צורך, שזו הייתה רונה באמת, ושאין מצב שהיא התבלבלה עם מישהי אחרת. אני עדיין סקפטית. ואם איכשהו הסיפור ההזוי הזה הוא נכון אז זה האירוע המרגש ביותר שקרה ברחובות, לפחות מאז שראש העיר הקודם הורשע בשחיתות
.

אולי היו אילו הזיות

רטלין? שאני על רטלין רונה יכולה לעבור על פני מליון פעם וכול מה שיהיה לי בראש זה המספר כיתה עלייה אני צריכה ללכת. אבל הסיכוי שאני אתקל ברונה בקריית שמונה שווה לסיכוי שפילים ורודים יעופו. וקריית שמונה הרבה פחות מרגשת מרחובות, הריגושים שלנו מסתכמים בכך שבונים לנו מנהרה בין הקמפוס המערבי למזרחי. כך שמסוממי רטלין כמוני לא ידרסו בכביש

היו לקרית שמונה מספיק שנים מרגשות

של קטיושות אז עכשיו אל תתלוננו אם שקט ורגוע. ברחובות בימים שתיקונם אפילו מנהרה אין. מקסימום מאבק שכנים נגד בניית עוד מקווה בתוך שכונה חילונית.

נו לפחות הדתיים שלנו

שקטים יחסית. למרת שהיה לי טרמפ הזו עם איזה דתי גזען, טוב שלא קלט שאני גם לא מהסוג החביב אליו (
) נראה לי היה זורק אותי בדרך. כמהחבל שתל חי זה בק"ש אני מתגעגעת לאנשים, אני חוזרת הביתה ופשוט בוהה ברחוב. וכולם כאן שומעים מזרחית או פופ מעצבן. אפה אנשי רונה, איפה?

groishir

New member
וואו איזה יופי

מודיעין הופכת להיות מעין שלוחה לא קטנה של מאה שערים, וקצת הפסקתי לספור את מספר הבתי כנסת שיש לי סביב הבית... התחרדות זה כיףףף! המאבק באמת עם סיכוי להצליח?

הייתה, כלומר,

הגיעה בכוונה תחילה שלא לצורך הופעה? בטח סתם טעתה בדרך לאממ...איפה זה שוהם ומה יש מסביב? באר שבע? לקייה? מרכז ג'ו אלון?

גוזלה

New member
אולי התבלבלה

בדרך לנתב"ג.... ?? [או שנסעה לאיזה טיול בעקבות המכבים... אחרי הכל חנוכה, וזה... ]

היא הגיעה לצאת איתי לדייט

כי אני, כאמור, יוצאת איתה עפ"י השמועה המקומית. אבל לא, היא הגיעה בהופעה עם גידי. אבל זו פעם ראשונה שאמן בסדר גודל של גידי מגיע אלינו (חוץ מביום העצמאות), אז יש התקדמות!

groishir

New member
שקררררר :O

מה עם מירי מסיקה שהגיעה רק בסוכות האחרון?? :) היא הייתה טובה!

למעלה