מה המצב לכולם? אני חדש כאן

eliramaharon

New member
מה המצב לכולם? אני חדש כאן ../images/Emo8.gif

אני אלירם, חי על ריטה, טוב, לא צריך להסחף, אבל היא מקור השראה בשבילי. אני מכיר את רוב השירים שלה, ובמוצ"ש אני הולך בפעם הראשונה בחיים שלי להופעה שלה. (התחלתי לשמוע אותה רק בכיתה י') אני מה זה מתרגש!!! כולי צמרמורות!!! אני גם אוהב להגזים ולהסחף, זה כיף (חרוז!) רציתי רק לדעת מי כאן הולך להופעה שלה במוצ"ש, כי הייתי רוצה להכיר אנשים מוזרים כמוני שחולים עליה, ואוהבים אותה, אמממ זהו בסה"כ, אני מקוה לראות אנשים בהופעה שיקבלו אותי באהבה לקהל המעריצים שלה, ואני אשמח לדבר כאן עם כאלה. אני הולך להופעה עם חבר שלי ושכנה שלי ואני אגיד לחבר שלי גם להכנס לפה. "יהיה לנו טוב" אני מקווה! יאללה אנשים תשמרו על עצמכם, אוהב כל אחד ואחד מכם, אלירם.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif היי אלירם

ברוך הבא
אתה תהנה פה מבטיח לך. אתה בחברה טובה...

ספשו

New member
מה.....אתה אוהב אפילו אותי?

חחח........ ברוך הבא! כן כן.....כאן נפגשים כל המוזרים שאוהבים את ריטה....... תזמין את כל החברים,שכנים,דודות,מוכרים במכולת,דייגים,צביקה פיק וכל מי שבא לך לפה....... מקווים שתהנה ושנשמע ממך הרבה! תהנה בהופעה ותצלם!!!!!!!! ותביא לנו את התמונות!

eliramaharon

New member
טוב אם מישהו רוצה לזהות אותי שם|../images/Emo98.gif

אז אני אהיה בשורה 22 ואני אצעק הרבה, ואם בכל זאת באופן חד פעמי מישהור וצה את הפלאפון שלי, לא וידע למה, אבל אם למישהו יהיה משעמם וירצה לבוא לשבת לידנו אז אני מפרסמם כאן את הפלפאון שלי, רק בפורום הזה, לא להפיץ, 054923572 לרשום. יאללה ביי לכם טובים. ש"ש לכולם!

eliramaharon

New member
בטח שגם אותך!!!

אני לא יודע אם אתה בן או בת אבל בכל זאת אני אוהב את כולם, ב-ר-ו-ר שאני אביא תמונות, כאילו מה הבקשה בכלל!!! אני באמת מה זה שמח על קבלת על הפנים. אתה אנשים טובים, מקסימים.

HAGAR6

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא

יש לך ממה להתרגש כי אתה הולך להופעה של ריטה לא סתם תהנה ותביא תמונות

למעלה