מה המצב

מה המצב ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo105.gif

מניינים? לא כתבתי פה אפעם.. אבל נעים מאוד נראה פורום חביבבב =) טוב אז היום הלכתי לקנות בגדים והכי היה חשוב לי ג'ינס בעיקרון.. לי חשוב שמכנס יהיה צמוד צמוד ולא כ'פת לי כמה מתרחב.. אבל לא אוהבת שלמטה צמוד.. קיצר אני נכנסת לחנות אחת והמוכרת מראה לי ג'ינס שלמטה צר, אז אמרתי "אממ.. לא, אני אוהבת יותר מתרחב כזה למטה.." אז היא עושה לי.. "הא את אוהבת מתרחב? אחלה. לא יודעת.. דווקא הצר למטה מדהים המתרחב ממש יוצא כבר מהאופנה.." מה החרא הזה!? כאילו.. אני אמשיך ללכת איך שאני אוהבת סתם התחשק לי לשתף אותכם ולשאול מה אתם אומרים! לילה (או שכבר יום
) טוב

KelsO

New member
את תלכי איך שאת אוהבת בכל מקרה...

המוכרת רק ניסתה לעזור לך... יכולת להיות אותה מידה גם בנאדם דחושב שמתרחב זה באופנה וכברירת מחדל היא כמובן הוציאה לך דגמים צרים... אקיצר את סתם מתעצבנת על שום דבר, המוכרת עשתה עבודה מצוינת.

השאלה היא אם זה נכון?

הפדלפונים יוצאים מהאופנה?
וקלסו סתם רציתי לומר שקראתי כמה תגובות שלך לדעתי אתה מייעץ ממש אחלה
עזרת גם לי...טוב סתם שתדע

היו לי ימים עמוסים לא היה לי זמן

כ"כ למחשב בגלל זה התעלמתי.. אממ כן סתם מתחשק לי לדעת אם זה נכון ולזה שאמרת שהתעצבנתי.. אני לא,ממש לא.. סתם סיפרתי..=)

KelsO

New member
תודה רבה :) ../images/Emo26.gif

והשם זה עידן... אם כן המתרחבים די יצאו. עכשיו עושים חיתוך ישר בעיקר וגם יש כאלה שהם מתרחבים אבל ממש ממש טיפה שלא מרגישים - יש לי דיזל אחד כזה, לא ממש רואים את ההתרחבות אבל ככה הוא מתלבש על הנעל יותר טוב (מכירים את זה שהג'ינס נכנס או בין הרגל לנעל מקדימה או מאחורה ואף פעם לו אחרי הנעל בשניהם?). ולסיכום בקשר לגזרות ג'ינסים ובכלל לפחות בעונה הקרובה הנמוך עדיין באופנה אבל בחיתוך למטה זה ישר.

O Boy

New member
מתרחב למטה טיפה - בטח באופנה!

מתרחבים יותר מדי ממש לא... אבל מתרחב קצת, בדיוק כמו שאמרת - שהג'ינס מתלבש על הנעל יותר טוב - באופנה ועוד איך. המוכרת - רוצה למכור, תמיד זה היה ככה ותמיד יהיה. ועכשיו לדעה אישית, זה מאוד יפה מתרחב טיפה, מתרחב הרבה זה כבר לא, והחיתוך למטה שהוא ישר לא משהו.

לגזרה הזאת יש שם:

boot-cut... זאת גזרה מיוחדת שמתלבשת על מגף באופן מושלם ומסתירה אותו בלי להתרחב יותר מדי... תמיד העדפתי אותה...

ayelet 1

New member
מתרחב- אין!

גם אני הייתי היום בקניות... וגם אני חיפשתי גינס.. ולא מצאתי גינס שמתרחב כמו שרציתי... אבל אז הלכתי ונכנסתי לאפריל... והמוכרת הראתה לי גינס ומכנסים ממש ממש יפים! המוכרת גם הייתה ממש ממ שנחמדה! ממליצה על אפריל.. למרות שקצת יקר.. אבל יש הנחות!!! ובקשר למכנס המתרחב.. בטח שמתרחב!
וגם קניתי משקפי שמש!!!

SHOGER HTE BABE

New member
גם אני קניתי באפריל חולצות סוף הדרך

הלכתי הרוב בשביל חולצות... לא שמתי עין על הג'ינסים...חח...

למעלה