מה המצב?!

RELIK

New member
מה המצב?!

אהלן! לכל מי שזוכר אותי חזרתי הביתה לחמשוש אז אם יש שאלות על הצבא סירות וכדו` אני שמח תמיד לעזור, רפאל, מה היה עם המיונים לגדנ``ע עברת?!יש לי כמה דברים שבן דוד שלי (שייט) סיפר לגבי הגדנע הקרוב שאולי יעניינו אותך, תהיה בקשר

רפאל 17

New member
רליק...מה קורה איתך אחי?

אני אמור לקבל תשובה אם התקבלתי לגדנ``ע תוך שבוע בערך....ואין לי כוח לחכות זה משגע... תספר לי מה שהוא סיפר לך זה יכול להיות מאוד מעניין. אגב רציתי לשאול אותך אם ביחידה שלך יש הרבה מבצעי...ומה עושים במסלול בכלל...כדאי שעל השאלה הזו תענה לי באימייל([email protected]) רפאל

היי רליק

מה המצב? טוחנים אתכם עד העצם עכשיו הא? :) דיברתי את J, וא בכלק הכי שובז של המסלול עכשיו.... תחזיק מעמד אחי! תאמין לי שזה אפשרי... יאללה ביי ותהנה מהחמשוש- יוני

RELIK

New member
יוני המלך

מה קורה גבר?!?! כן אתה צודק טוחנים חבל על הזמן, אבל זה שווה כל רגע!! חבר שלי התקבל למגלן הוא מתגייס באוגוסט טפל בו יפה טוב?! :) מה קורה חוץ מזה?! איך אצלכם.? תהיה בקשר רליק

ysofer

New member
וואי גם לי אמור להיות גדנ``ע צלילה..

תגידו, עברתי את המיונים, נשאר לי רק הבדיקות הרפואיות בחיפה נופלים הרבה בבדיקות האלה? אם אני מעשן זה ישפיע? ספרו לי כמה שיותר על הגדנ``ע אני צמא לידע!!!

רפאל 17

New member
יסופר

אני יכול לספר לך על הבדיקות בחיפה... מגיעים כל החברה שהיית איתם בתל השומר, ועושים שם מלא בדיקות...כמעט הכל...היו שם כמה אנשים שעישנו, הבעיה היא שהם מחזירים לך תשובה תוך שבועיים אז אין לי מושג אם זה מעיף...אבל אני לא חושב. לפי מה שאמרו לי כמעט ולא נופלים בבדיקות האלה, ואם כן נופלים איפשהו אז זה בבדיקה שבודקת בכמה אחוז מהריאות אתה משתמש....אבל שוב, לא נראה לי שיעופו יותר מידי. מקווה לראות אותך בגדנ``ע...אגב לאיזה תאריך אתה רוצה ללכת? רפאל

ysofer

New member
אני הולך כנראה ב...

באוגוסט... אני מעדיף שיהיו כמה לפני, כדי שאני אדע למה אני נכנס.. חוצמזה יש לי זימון למבדקי צוות אויר ב25 ביולי.. ככה שנשאר לי רק את אוגוסט דרך אגב, המחזור של אוגוסט זה בראשון לאוגוסט נכון??

למה כביכול?

קודם כל, למה ``כביכול``? איזו סיבה יש לו לשקר לך? סך הכל בא הנה לעזור לכם... חוץ מזה, לא זכור לי שהוא אמר לכם שהוא ביחידה ההיא... הוא רק אמר לכם באיזה בסיס הוא משרת. יוני נ.ב. מצטער על הגיאות כתיב האומללות בהודעה למעלה- ככה זה שמנסים לכתוב הודעה בפחות מחצי דקה עמכם הסליחה :)

liorle1

New member
בוא נחשוב ביחד...

משרת בסירקין ביחידה מובחרת, באמצע מספר היחידה יש ``6``? מה יצא? תנו לי ``מ``, תנו לי ``ט`` :)

למעלה