מה המצב?

idonoach

New member
מה המצב?

זוכרים אותי? הוותיקים בטח כן... מלא זמן לא ביקרתי פה ולמרבה הצער גם הרבה זמן לא רכבתי. אפשר לומר כאילו שאולי האהבה שלי לתחום ירדה קצת מכל מיני סיבות יש למישהו איזה רעיון להחזרת האהבה שלי במהירות האפשרית(אני מתגעגע להתמכרות הזאת) אני חשבתי לכיוון של טיול בוץ אגרסיבי ישן וטוב יש עוד הצעות? האם מישהו יואיל בטובו להזמין אותי לאיזה טיול בשישי בצהריים\אחרי צהריים?

רֶשֶף

New member
סתם עצה ידידותית

הדרך הכי גרועה לחזור לרכיבה אחרי הרבה זמן שלא רכבת היא לעשות משהו כזה פתאומי, אגרסיבי ואינטנסיבי. הכי טוב להתחיל בקטן ולהגדיל את המינון ככל שהגוף שלך מסתגל.

idonoach

New member
שאני אומר אגרסיבי

אני לא מתכוון לדפוק 40 ק"מ בעליה אני מתכוון לפווול בוץ ולקצת טכני על ההתחלה בשביל להזכר למה אני כלכך הייתי משוגע על זה

timon1

New member
עידו, אתה לא צריך להתנצל שנמאס לך

מאופניים, אתה יכול פשוט למכור אותן ולעבור תחביב, לא קרה כלום. אפרופו, אם התביב הבא שלך הולך להיות המין היפה, כדאי אולי לעשות משהו עם הציטוט שלך בכרטיס האישי...

idonoach

New member
אני עדיין אוהב את התחביב!

פשוט צריך איזה משהו שיעזור לי להכנס לזה חזק עוד פעם כי אני מתגעגע לזה והמין היפה תמיד היה התחביב המועדף שלי...ובגלל הניסיון שם בא המשפט הזה

yasigal

New member
איכס..לא אוהבת בוץ ב-כ-ל-ל......./images/Emo3.gif

סתם מתלכלכים..בקושי רוכבים וחוזרים עם אופניים מטונפים במקרה הטוב ובמקרה הרע עם בעיות טכניות... טוב..אבל אני יודעת שזה קיק של הרבה אנשים, לא ברור למה..

רֶשֶף

New member
די ברור למה

זה קיבעון בשלב האנאלי - "הקיק לשחק בקָק"

bomber man

New member
תודה על ההצעה

אבל בשבת אני כבר אהיה באילת הרחוקה...אבל אשמח לצאת אתכם לטיול הבא שלכם אם תואיל לעדכן אותי

boazw

New member
הייתי בא ברצון אבל אני עסוק בסין

כפי שאפשר לראות בתמונה אני עובד מאוד קשה!

למעלה