מה המצב?

Yaeli p

New member
מה המצב?

לא הייתי פה כמעט שבוע היה לי טיול שנתי אחרון לאילת... וראיתי ביום שישי את כל הפרקים.. יאללה איך אהבתי שאלמה נתנה למניאק הפחדן שתי כפות מצלצלות.. ואיך אני שונאת את איריס!! היא פשוט רעה. וקפיטו מעצבנת אותי למה היא לא עם פרדי במקום עם המטומטם הזה.. ואיווטי מעצבנת אותי.. היא יותר מדי נחמדה לכולם ומתנהגת מגעיל לבעלה, לא פלא שיש לו בעיה ב*** אני במקומו הייתי עוזבת אותה מזמן מה זה היחס המשפיל הזה?!? ועוד להגיד לכולם על הבעייה ועל החיי מין של בעלך? לא אהבתי ממש לא.. מה איתכם?

היית באילת ולא התקשרת?לא יפה!!!!!

תשמעי או יותר נכון תקראי======שתי הסטירות האלה היו למופת !!!!! איווטי- הדמות שלה מוכיחה לנו שוב ושוב שאין בנאדם מושלם......היא חברה נהדרת אבל באמת גוערת בבעלה ודי ישירות גורמת לו לאימפוטנציה....אני כבר רוצה לראות אותו דופק על השולחן ואומר לה הכל הכל הכל...... איזו תמונה חביבה מצאת של רינלדו....תודה איך היה באילת?

ים כחול

New member
נכון הסטירות מגיעות לדנילו אבל.....

בפעם הראשונה בחיי שניקרע לי הלב על גבר בוגדני , קשה ממש לכעוס עליו , אני בטוחה שהיא תסלח לו ... מה דעתכם ?? ... אפילו אסטלינייה לא יכולה לכעוס עליו , גבר אחר היה עף בלי ראיס אחד מהבית , ואסטליניה נתנה לו 1000
היא ניקשרה אליו מאד , הוא כמו ילד טיפש וחמוד שסולחים לו מה לעשות המוח לא התפתח , מה שכן התפתח ניסתר מעינינו (אך לא מריטיניה) בקיצור אני מאמינה שהוא עוד יחזור לשמפנייה שלו ולאלמה הקרבית

Yaeli p

New member
נכון

אני גם מחכה.. היה כיף רק בערב החופשי.. הסתובבתי בקניון עם חברות.. וזהו.. כל השאר היה חרא כי חברה הכי טובה שלי לא יצאה והיא די תקעה אותי לבד... לא נורא .. פאצולי למה את שואלת? את גרה באילת?

Yaeli p

New member
ושכחתי להוסיף..

יש לי מעל מאתיים תמונות של קשרי משפחה.. ואפילו כמה תמונות מהפרק של החתונה שהיה בארץ באיכות טובה.. הנה דוגמא:

ים כחול

New member
יעל היי ../images/Emo13.gif

אם אפשר ואם יש לך, אשמח לתמונות של מיגלוש , תודה

ElinorL

New member
הנה התמונה של יעל../images/Emo58.gif

אז מחקתי אותה כי זה היה ספויילר רציני ביותר! יעל שימי ספוילר פעם הבאה! זה היה ספוילר רציני ביותר במיוחד עם מה שרשמת שהם נשואים ולא יכולתי לקחת את הסיכון! אבל הנה התמונה ששמת וכל הזכויות שמורות לך (ליעל!)

Camillinia

New member
תמונה ממש יפה של אדו וקמילה

וגם האיכות מצויינת. אפשר עוד כמה תמונות שלהם?

כן אני באילת-איזו חמוד הוא פה !!!!!

תודה על פינוקי התמונות.... מבטיחה לך שבפעם הבאה שלך באילת יהיה יותר טוב כי תבואי עם מי שאת רוצה......

למעלה