מה המצב ??? אני חדש פה... אני אוהב אץ :בלינק 182,גוד שרלוט ובמיוחד פאנק,וכמובן שאת מוניקה...
G galshan1 New member 5/4/04 #1 מה המצב ??? אני חדש פה... אני אוהב אץ :בלינק 182,גוד שרלוט ובמיוחד פאנק,וכמובן שאת מוניקה...
M MiStEr G u I t A r New member 5/4/04 #2 וואלהה... ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif הצג עצמך
G galshan1 New member 6/4/04 #3 אני גל,בן 13 מת"א מנגן בגיטרה כמעט 7 חודשים....(אני יודע לנגן את - מכה אפורה,סאן חוזה,פצעים ונשיקות,עוד פעם ונשים חסומות!!!)
אני גל,בן 13 מת"א מנגן בגיטרה כמעט 7 חודשים....(אני יודע לנגן את - מכה אפורה,סאן חוזה,פצעים ונשיקות,עוד פעם ונשים חסומות!!!)
M MiStEr G u I t A r New member 6/4/04 #4 חחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif חברה קבלו ת'בן אדם ותהנה כאן אחי ואל תתבייש לכתוב מלאאאאאא
חחחחחח ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif חברה קבלו ת'בן אדם ותהנה כאן אחי ואל תתבייש לכתוב מלאאאאאא
ע ע ל מ ו נ י ת New member 7/4/04 #15 חן.. תתבייש לך...../images/Emo103.gif כבר שנים שאתה לא עושה את הנאום קבלת פני (המייגע) שלך... לא בסיידר מצידך! (ראיתי שלמישו אחר יש את האייקון צפרדע.. אז שיניתי.. ל.. קוביות.. )
חן.. תתבייש לך...../images/Emo103.gif כבר שנים שאתה לא עושה את הנאום קבלת פני (המייגע) שלך... לא בסיידר מצידך! (ראיתי שלמישו אחר יש את האייקון צפרדע.. אז שיניתי.. ל.. קוביות.. )
° °£imply M§° New member 6/4/04 #5 ברוך הבא + נצלו"ש ../images/Emo105.gif אממממ היי, תהנה, יש פה אחלה אנשים (חן, אתה חמודדדד...) נצלו"ש - "אחר כך" שיר מממממש יפה! וגם "פרפר"
ברוך הבא + נצלו"ש ../images/Emo105.gif אממממ היי, תהנה, יש פה אחלה אנשים (חן, אתה חמודדדד...) נצלו"ש - "אחר כך" שיר מממממש יפה! וגם "פרפר"
ג ג ו א ט ה New member 6/4/04 #9 ברוכים הבאים!!! תהנה בפורום... אני עדי! וגמאני בת 13.. אבל לא לזמן רב...
ש שם משתמש זמני New member 7/4/04 #11 נתניה (וגם רות-shadowit) וקוראים לי מיכל. ברוך הבא ותהנהההההההההההה!