מה המצב?

מה ה מצב

New member
מה המצב?

הרבה זמן לא הייתי כאן... ככה זה שיש חגים... התחלתי לקרוא את JINGO ואני רוצה לומר שמספר העמודים שלו פשוט מתסכל!!! סתם אני אתגבר על זה... בין שומרים! שומרים! לJINGO יש עוד ספרים מסדרת המשמר? ולמה יש במשמר כל כך הרבה אנשים פתאום???

Athaclena

New member
Atha clena

סתם, כתבת את השם בנושא אז החלטתי גם לנסות. נראה לי שהאפקט שונה אצלי... כן, בטח שיש ספרים ביניהם, ולכן אתה מתוסכל! פספסת מלא דברים חשובים! הספרים שדילגת מעליהם הם men at arms הנקרא בפי באי הפורום אנשים מחומשים feet of clay שזה בעיקרון רגלי חימר. אולי נקרא לו רגלי חמור? וכל מיני דברים חשובים קורים בהם, כמו זה שהמשמר גדל. כאילו דא... והם ספרים יפים ושווים ואהובים מאוד, ואת רגלי חמור צריך לקרוא בגרסא (!) הבריטית (!!!) בלבד (!!!!!). זה חשוב!!!!!

מה ה מצב

New member
אני שמחה לשמוע...

שהכל בסדר איתך אבל עכשיו אני עוד יותר מתוסכלת... עד שהשגתי ספר של פראצט אני צריכה לחפש עוד שניים כדי לקרוא אותו!
[

The Mad Hatter

New member
:/

ג'יונגו הוא ספר מתסכל, בכלליות. אבל אם את רוצה, אני יכולה להשאיל לך את אנשים מחומשים ורגלי חמור (?). :))

DviRincewind

New member
אההה... מי את?

ולא לקרוא ל-Men at arms אנשים מחומשים! זה שם אדיוטי שאף אחד לא הצליח להסביר לי מה הקשר בינו לבין השם המקורי!!!

Athaclena

New member
זה פשוט מאוד

הייתי מחורפנת, מתה מעייפות ולא מאופסת, וטעיתי בלי לשים לב ומה הקשר? מחומשים = חמושים, כמו שמופלא = מופלץ ועוד פנינים שכאלה

Athaclena

New member
אוי לא.

זו בדיחה שגרועה ברמת ה"קרי ונכלם" של דביר. אתה צריך להתבייש!

למעלה