מה המצף

מה המצף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם!!! אנחנו עושות "קאמבאק"!!!!!!!! הוריי!!
מיכל: יש לי אפליה בין תאומים!!! היום קמת בשש לפנות בוקר וקפאתי מקור..בררר..
והלכתי <רצתי!> לאוטובוס שכמעט ברח לי..ובעודי עוברת אי אלו תעלות שונות ומשונות.. יום החצופה הזאת שכבה לה בבית מתחת לפוך החם והנעים!! חוצפה!!
לזה אני קוראת אפליה! די לאפליות התואמים! חחחחח, סתם סתם :) יום : במילה אחת שקייט!!! מיכל: אתם רואים כי גם משתיקה אותי בנוסף לכל! אני אמורה להיות האחות הדומיננטית ואת האחות שהיא עבד נרצע לרגליי!!! *מיכל מפתחת תקוות שווא בקשר לעתידה של יום..* יום: אני אפילו לא אגיב על כך. מיכל: אתם רואים היא עמידפה לשתוק...היא לא מכחישה!!! חי חי חי חי
טוף...ביי לכם הורים והורות יקרים. תהנו לכם בגידול ילדכם-ותזכרו: די לאפליות התאומים *מיכל יו"ר וועדת שייון התואמים הנידחים* יום: ידה ידה ידה... יוםטוף! ושבת שלום!

קרנושה

New member
מיכל&יום ברוכות השבות......

יפה לכם הביחד......חחחחחחח אתם גדולות!!! יקירות.....אני מחכה לתמונות שלכן כדי להוסיפכן לגלריה וגם לאתר..... מה גם תכתבו מעט על עצמכן...גיל, עיסוק...תחביבים...וכו´...אל תהיו כבדות.....אתן רוצות שהאתר יתייחס לא רק לנושא של הורים לתאומים אלא גם לתאומים עצמם אז קדימה תתחילו להיתערבב בתוכנו.... שבת שלום לך לכן מקסימות

תודה תודה :)

בקשר לתמוה-הסורק מקולקל! <יום הרסה אותו-חיחי> גיל: עוד 25 ימים בנות 16 <מזל טוףףףףףף!!!!!!!!!11> עיסוק: יום- צילום, שינה, מחשב <הוספות מיכל: מציקה למיכל ומשתלטת לה על המחשב בכל הזדמנות אפשרית, רוב הזמן צועקת עלי וגונבת לי בגדים..מפלה אותי לרעה[בגלל שאני האחות הדומיננטית-אז היא מקנאה]..והכי חשוב-מקנאה בי על יופיי וחוכמתי שרבה משלה> מיכל- רוכבת על סוסים <ולא הם לא נופלים מפאת כובד משקלי-חיחי> בנבחרת כדורעף <מחממת ספסלים מקצועית!!> מדריכה בתנועת נוער <ולא!! אני לא עושה טווח בכל פעולה> מחשב, <אני מכורה בכחשה> ובעיקר מתפסלפת <שייקט מיכל! שקט אישה!!> <הוספות יום: אהמ הסוסים כן נופלים תראי איך הם נראים אחרייך מסכנים!!! וחוצמזה שאת האחות הדומננטית זה אומר שאני מופלה כאן לרעה ואני חיה בצל שלך ובכלל אני אחות מוכה !> תחביבים: אין. אנחנו לומדות בכיתה י´, יום במגמת-ספרות + ביולוגיה ומיכל במגמת ביולויגה +תאטרון. תחביבים משותפים: להציק לאחותנו הקטנה ולשעבד אותה! ולהציק לפורום מסכן זה. עד פה להפעם 60 שעות על יום ומיכל.

קרנושה

New member
SORRY אני גרועה במתימטיקה......

תאריך יום הולדתכן יפול ביום? לגביי הסורק......בטח יש לכן חברים שיש להם...אז ראו זאת כשיעורי בית מהפורום...שהפכתן אותו "למסכן" בזכותכן....חחחחחחחחח יש לכם שעות מחשב? כלומר...ימים של יום או ימים של מיכל?

חחחחחחחחח :)))

קרה כרגע משו מצחיק: אני יושבת לי ליד המחשב ויום תקועה לצידי..וכל רגע אני אומרת לה תביאי לי אוכל, תבייא שתיה..קחי את זה בחזרה למטבח..וכו וכו..ורק עכשיו היא קלטה את זה אז היא צועקת עליי: המ אני פה שיפחה?!?! אני אשכרה עבר נרצע שלך!! ואני צוחקת לי..ובסוף היא עדיין הלכה להביא לי שתיה..חחחחחח :) <יש לי חוש הומר חולני אני ידועת..> בכולפן, התאריך הוא ה5 בפבואר :) <אגב, אני גדולה מיום ב3 דקות שלמות!!! ואני הגדולה!!> ואין לנו ימים קבועים במחשב, יש לנו 2 מחשבים בבית <משפחה של מכורים
> אז ככה מסתדרים...:) וחוץ מזה מה שלומך את?:) מיכל&יום.

למעלה