אני הולכת בעקבות ארגנטינה - פורשת
האמת היא שאני נוסעת לעשות ניתוח לשינוי מין. הגעתי למסקנה שכל חברי הפורום חושבים שמי שכותב בו הוא גבר (שובניסטים כולכם). אז אני לוקחת את הרגלים ואת כל מה שיש לנשים, והולכת למנתח הטוב ביותר. אפילו אתה פילוביץ - עדין מפקפק בי. כולי פגועה, מכף רגל ועד ראש. נו, טוב, ההודעה היתה רק בשביל הדרמטיות. וניהנתי לראות את הסימלי בוכה. אני נעלמת לכם רק לשבוע ימים. בחצות יש טיסה לארה"ב וסביר להניח שאני אהיה עליה. תגידו, קולטים רדיו קול הים האדום בארה"ב? תמסרו לי דש´ים. אז שיהיה לכם (פילוביץ´, ננצקו-כן אתה בטח מבסוט, פופאי, אליגיטור, יא בינתי, דן מרגלית, מרקמן, אמיר איבגי וכל האחרים -גם למרחלת האורחת החדשה שלנו) שבוע נעים עם הרבה סיפורים מעניינים. ולגבי האישור של חוות החיות במרכז האומנויות, תשאל את גבי קדוש הוא בטח יודע וזה היה ממש מזמן. והכל, כך סיפרו לי, התחיל בגלל סוס אחד. ואם גבי קדוש לא יענה, אז בטח זה שהיה פעם העוזר שלו יודע, שכחתי את שמו - רונן אולי, אבל הוא נדמה לי ניהל את המקום. ולסיום אני מצרפת משהו שמצאתי ברשת והכותרת אומרת הכל. (פילוביץ - זה בהמשך להודעה שלך מקודם) סימה נמיר נזרקה החוצה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים מאת:אלפרד מיכאלוביץ "מכיוון שבישיבת המועצה בה נדונה ואושרה הצעת תקציב העירייה לשנת 2002, לא הצבעת בעד אישור התקציב, דהיינו לא תמכת בעמדתי, בעמדת סיעתך ובעמדת הקואליציה, ומכיוון שאין זו הפעם הראשונה בה את נוהגת בדרך זו, (הפעם הקודמת היתה כזכור לך, הצבעתך נגד מינויו של יפתח מזרחי לתפקיד סגן ראש העיר), ולאחר שהקדשתי לנושא מחשבה מרובה, הגעתי למסקנה שלא נותרה בידי הברירה, אלא ליטול את כל סמכויותייך. הסמכויות האמורות הן- תיק הרווחה, חברותך בדירקטוריון מתנ"ס אילת כנציגת העירייה (מכאן גם שאינך משמשת יותר כיו"ר הדירקטוריון), נציגותך מטעם העירייה במכללת אילת וכל נושא ועניין אחרים, בהם פעלת בשם העירייה וייצגת אותה. מיום הוצאת מכתבי זה ועד להודעה חדשה, תשמשי אד ורק כסגנית ומ"מ נטולת סמכויות, ואינך מוסמכת יותר לפעול ו/או לייצג אותי, ו/או את עיריית אילת ו/או כל דבר ועניין הנוגע לעירייה, בדרך זו או אחרת"… "מכיוון שנטלתי את סמכויותייך, איני מוצא לנכון להמשיך להעמיד לרשותך לשכה מצויידת ושני עובדים שעד כה שרתו כידוע לך רק אותך. מה גם שבחודשים האחרונים נעדרת רוב הזמן מלשכתך והגעת אליה פעמים ספורות בלבד, אולי משום שמערכת הבחירות להסתדרות גוזלת ממך זמן יקר ואולי מסיבות אחרות. את מאות אלפי השקלים שייחסכו כעת, עם ביטול לשכתך, נוכל לייעד לפעולות חשובות וחיוניות, כגון חינוך ורווחה, דבר שבוודאי ישמח אותך מאד… אולם מאידך, מעולם לא הצעת לוותר על לשכתך בה כמעט לא השתמשת, (במיוחד מאז מונה יפתח מזרחי לסגן ראש העיר), על מזכירתך שנותרה חסרת תעסוקה והשתעממה מרבית שעות העבודה ועל עוזרך שגם עקבותיו נעלמו בעת האחרונה ולייעד את התקציב שהושקע בהחזקתם, לילדי אילת ולנזקקים. זכותו של חבר מועצה לא להסכים עם מעשיו של ראש העיר. זכות זו שמורה גם לך. מדוע אם כך אין לך את האומץ והיושר הציבורי לקום ולומר בריש גלי - אני באופוזיציה תחת זאת, נאחזת ועודך נאחזת בקרנות המזבח, נדבקת לכסאך ואת מסרבת בכל תוקף להיפרד ממנו. עקרונית את בקואליציה, מעשית את באופוזיציה, בחזקת "ללכת עם ולהרגיש בלי". פיך ולבך אולי שווים, פיך ומעשיך שונים ורחוקים זה מזה. והכל. הכל, כדי שלא לוותר על "מנעמי השלטון" על הכוח, על השררה, על הכבוד ועל הגאווה לבוא ולומר בכל מקום ובכל עת, "אני, סימה נמיר, סגנית וממלאת מקום ראש העיר… אילו לפתות היו לך האומץ והיושר להצביע נגד או להימנע, אך את בחרת בדרך הקלה מכולן ולאחר שתקפת את התקציב והבעת את התנגדותך אליו, פשוט ברחת כשפן ברגע האחרון מאולם הישיבות ונעדרת (פיזית) מההצבעה ! …לא, אינני רוצה מחזיקת תיק רווחה שבורחת ונעלמת בכל פעם שקצת קשה לה להתמודד… אני שלמדתי להכיר אותך לפני ולפנים יודע גם יודע! ציפית בסבלנות אין קץ שאטול את סמכויותייך ואולי אף אארגן רוב לפטרך מתפקיד סגנית ומ"מ ראש העיר. וזאת מדוע? כדי שתוכלי להיות הקוזק הנגזל והקדוש המעונה (תפקידים בהם את מתמחה ו) ולהתבכיין מעל גלי האתר ובין דפי המקומונים, על כך שבאת לשרת את הציבור "בהתנדבות" וראש העיר אינו מאפשר לך זאת. ובכן סימה, הסבלנות משתלמת והנה מתגשם לו חלומך. שוב תוכלי לספר בראיונות נרחבים בתקשורת כיצד הגעת לאילת ממגדל העמק, כיצד בנית עצמך בעשר אצבעותייך, איך את מצליחה להיות גם י"ר נעמ"ת, גם סטודנטית, גם חברת מועצה וגם רעיה ואם בישראל …את מוזמנת כמובן להמשיך ולהידבק לכסא הסגנית וממלאת המקום. ככל שתמשיכי לעשות כן, ייחשף יותר ויותר פרצופך האמיתי, לא העבודה היא שחשובה לך. לא הציבור ולא נזקקי העיר. התואר. סימה. המעמד. השררה והכבוד הם שמדברים אל לבך!! בברכה, אך ממש לא בכבוד רב, גבי קדוש ראש העיר אילת נ.ב : אל תטרחי "לרוץ" עם המכתב לתקשורת, אעשה זאת בעצמי