מה המשותף לילדה בת שנתיים ולגבינת

רותי ע

New member
מה המשותף לילדה בת שנתיים ולגבינת

קוטג´? אתמול נגמרו החדשות בערוץ שני והתחיל דודו טופז. לפני שהספקתי להשתיק אותו הוא מציג אם עם ילדונת בת שנתיים שהיא אחת מ-3 בכל העולם. והסוד שלה קשור לקוטג´. עכשיו לא היתה לי ברירה אלא לסבול חצי תוכנית כדי לדעת את הסוד. היא נולדה פגה במשקל של פחות מ-300 גרם..ושרדה. התאום שלה שנולד 500 גרם לא שרד
האם אומרת שהיא מפותחת יפה לגילה וללא כל נזק. זה מדהים, תחשבו על זה, תינוק שנולד במשקל של קופסת קוטג´ ושורד..

היתה גם כתבה בלאשה על זה

לפני כמה שבועות ונורא התרגשתי לקרוא אותה. אכן פלא רפואי. והיא באמת מוגדרת הנס השמיני בעולם.

רק חבל שהיא העניקה רייטינג לטופז

מציעה לקרוא את ביקורת הטלויזיה בידיעות היום על טופז שדיבר לאט כמו למישהי עם בעיות תפיסה לאחת הפצועות אתמול ושאל אותה אם היא מרשה לו להעביר "אחול-מניוקי תכנית בידור" (מצטטת מזיכרון) למרות הפיגוע ... דביל. נזק להתפתחות האינטלקטואלית של הילדים שלנו - לא לתת להם לראות !!

תפוח עץ

New member
ואני לא יודעת אם שמתם לב איך הוא

התנהג עם הבחורה האתיופית (מצטערת שאני לא זוכרת את שמה) בסיום התוכנית. הבחורה עם בטנונה מקסימה ותינוקת יד ביד והוא שואל "מה שוב פעם את בהריון?" בכזה זלזול. תגיד "איזה יופי ושיעבור בשלום" ... משהו.

רותי ע

New member
התוכנית שלו פשוט מחליאה אבל אותי

קוממה דווקא האמא. ילדונת בת שנתיים, מושיבים אותה תוכנית שלמה. היא על סף בכי וממש סובלת. בשביל מה היא צריכה את זה? בשביל להציג אותה לראווה כמו בקרקס? מילא כתבה בעיתון רציני על הנס הרפואי. אבל הופעה בתוכנית בידור?

no-a-m

New member
אכן סבל

מסכימה עם כל מה שנאמר בנושא ושואלת את עצמי איך בכל זאת הוא גרם לכולנו את הסבל הזה וכולנו נשארנו מול המרקע?? כדי לגלות את סוד הקוטג´ אכן ילדה מקסימה , מאחלת לה התפתחות בריאה ותקינה וכל טוב להוריה.

למעלה