מה המשמעות של הנ"ל ?

רונה96

New member
מה המשמעות של הנ"ל ?

במידה וקיבלנו הזמנה לבצע בדיקות רפואיות ולהציג אישור תעודת יושר מהמשטרה האם זה אומר שבוודאות נקבל ויזה לקנדה ? תודה מראש

yanivran

New member
ועל זה נאמר: "מזל טוב"

ספרו את לוח הזמנים שלכם, שאנשים מדוכאים (איזה כיף שאני כבר לא ביניהם) יהיו קצת יותר מעודכנים.

רונה96

New member
תודה ועוד שאלה קטנה

לגבי הבדיקות הרפואיות...חיפשתי ברחבי האתר של קנדה ולא מצאתי טפסים למילוי על ידי הרופא הבודק...האם אין FORM המיועד לצורך השלמת הבדיקות הרפואיות ?? אודה לכל עזרה ובאשר ללוחות הזמנים - הגשנו את הבקשה בספטמבר 2005 !

amichal5

New member
אני עדיין מהמדוכאים...

הגשנו במאי 2006, אז אני מניחה שרק במאי 2008 נקבל את ההפניה לבדיקות רפואיות. מישהו יודע כמה זמן אחרי ביצוע הבדיקה + אישור מהמשטרה מתקבל האישור הסופי...? (נמאס לי להמתין!!!) מיכל

katzguy

New member
מבדיקה לויזה - בערך שלושה חודשים

מנסיון שלנו, מהבדיקה הרפואית עד שקראו לנו להפקיד דרכונים לקח בערך שלושה חודשים. צריך לזכור כי הויזה תקפה לשנה אחת ממועד ביצוע הבדיקה הרפואית. הויזה הינה חד-פעמית (Landing Visa) ואיננה ניתנת להארכה. כלומר תוך שנה מהבדיקות הפואיות אתם חייבים לחצות את הגבול לתוך קנדה ולקבל סטטוס של PR. סטטוס PR (תושב קבע) הינו ל 5 שנים עם אופציה להארכה במידה ושהיתם מעל 730 יום (שזה שנתיים במצטבר) בקנדה בתוך חמשת השנים, אתם יכולים להאריך את ה PR. מי שמגדיל לעשות ונמצא בקנדה 3 שנים (במצטבר) מתוך 4 רצופות כול לבקש אזרחות. בסבלנות ובהצלחה!!!

lironshn

New member
את אופטימית...

לפי הלו"ז שהוצג כאן צריך להמתין יותר משנה

amichal5

New member
ממש!

ממש מתחיל להימאס. בהתחלה חשבנו שייקח שנתיים, שזה עוד פרק זמן "נורמלי", אבל לאחרונה נודע לנו שהתהליך אורך כ-3 שנים! למה הם חושבים שאנשים יכולים לשים את החיים שלהם בסטנד ביי למשך כ"כ הרבה זמן? אנחנו התחתנו לפני שנתיים, ולאחרונה נולד לנו תינוק. לא קנינו דירה, אנחנו גרים בשכירות מזה כמה שנים טובות, בעבודה אני לא מעוניינת להתקדם (כי למה אני צריכה להשקיע אם אני גם ככה לא מתכננת להישאר, נכון....?). בקיצור, מרגישה כאילו הכל נעצר וממתין לתשובה שלהם. מעצבן נורא! מיכל

kandidat

New member
מאי 2006

לדעתי זה יקח כשנה ועשרה חודשים עד שנתיים. לגבי כל השאר מסכים בהחלט.דירה שכורה,עבודה וכו'

Astroo

New member
על מה מבוססות ההערכות שלך?

אפילו למגישי אוגוסט 2005 זה כבר יוצא לפחות שנתיים וחצי, אז איך הגעת לשנה ועשרה חודשים?

2calgary

New member
חבר'ה

זה לא שהם חייבים לכם משהו... אתם יודעים, אתם תמיד יכולים למשוך את הבקשה ולהמשיך בחיים. חוצמזה יש מספיק דרכים חלופיות: לימודים, הצעת עבודה, הגירה פרובינציאלית... בינתיים מי אמר שאתם לא יכולים להתקדם בחיים ? נכון, עניין הדירה הוא בעייתי, אך ניתן לשפר אנגלית, אולי לבדוק מה הניסיון שנדרש בתחום העבודה שלכם במקום בו אתם רוצים לגור ולנסות ולנווט את העבודה שלכם כאן בכיוון הזה, קורסים מקצועיים, חיפוש עבודה בקנדה וניסיון לעבור מסלול, וכו'. אגב גם עניין הדירה הוא לא כזה מוחלט. עם העליות בשוק הנדל"ן כיום, יתכן שאפילו קנייה ומכירה אחרי תקופה קצרה ישתלמו או לפחות לא יגרמו להפסדים... או שאולי לא צריך למכור ולשמור על ההשקעה בנדל"ן...

amichal5

New member
מעולם לא טענתי

ש"הם חייבים לי משהו", אבל אני כן רואה בזה איזשהו זלזול במבקשי הבקשות. בכל אופן, כל מה שרשמת כאן זה נכון, אבל זה לא בהכרח משהו שכל אחד יכול ליישם. לימודים -> צריך בשביל זה הרבה כסף (וחוץ מזה שאני כבר באמצע התואר השני. כמה עוד אפשר להמשיך עם זה?). הצעת עבודה -> באמת! מי יתקשר להזמין אותי לראיון עבוד מישראל, כשיש לו מאה מועמדים אחרים מקנדה?!! בוא לא נהיה נאיביים. אם אתה חושב אחרת, אשמח לשמוע. הגירה פרובנציאלית -> לא קיימת לטורונטו. רכישת דירה -> זה לא כזה פשוט כמו שהצגת את זה. אני לא אקנה "חירבה" כמו הדירה שאני גרה בה כיום בר"ג, בבניין שלדעתי נבנה לפני 60 שנה לפחות. בשביל זה אני שוכרת. ואם כבר קונים, ארצה משהו איכותי יותר, ואז צריך לקנות את כל הריהוט המתאים. חוץ מזה שצריך 10% לפחות ממחיר הדירה, על מנת לקבל משכנתא. ובאמת נראה לך שאפשר אח"כ לא למכור את הדירה?? מאיפה יהיה לי כסף לחיות בקנדה עד שאמצא עבודה? אני יודעת, שכל מה שרשמתי אולי יכול להשתמע כתירוצים, אבל האמן לי שלא כך הדבר. אני באמת מאמינה בלעשות את כל מה שניתן על מנת להגשים את חלומותיך, אבל במקרה זה, זה לא ריאלי (לפחות לא מבחינתי). ואני מהאופטימיים. אז אם יש לך רעיון יותר טוב....

dannyk27

New member
הטפסים נשלחים ע"י השגרירות

איתם הולכים לרופא מרשימה שהשגרירות יחד עם תמונות פספורט.

למעלה