מה המשמעות של ניפטאק? מה הפירוש באנגלית?
ש שירושית 2 New member 4/8/05 #4 טוב... כל פעם אנשים חדשים... אז הם שואלים!! וניראה לי יותר נכון להגיד לחתוך ולהכניס... ככה ניראה לי לפי מה שראיתי במילון... אבל בעיקרון זה אותו דבר!
טוב... כל פעם אנשים חדשים... אז הם שואלים!! וניראה לי יותר נכון להגיד לחתוך ולהכניס... ככה ניראה לי לפי מה שראיתי במילון... אבל בעיקרון זה אותו דבר!
A A n g e l u s New member 4/8/05 #6 רננה\רייצ'ל-> יש מצב ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif שפירוש השם יופיע בשורה אדומה למעלה? כל יום מישהו שואל את זה...
רננה\רייצ'ל-> יש מצב ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif שפירוש השם יופיע בשורה אדומה למעלה? כל יום מישהו שואל את זה...
R RenanaD New member 4/8/05 #7 אני לא חושבת שזה חכם ../images/Emo131.gif אם ניתן שורה אדומה לכל הודעה כזו יהיו בסוף יותר שורות אדומות מפורום. מה שכן חשבתי לעשות זה להכניס את השאלה לשאלות הנפוצות, והעניין בטיפול כרגע
אני לא חושבת שזה חכם ../images/Emo131.gif אם ניתן שורה אדומה לכל הודעה כזו יהיו בסוף יותר שורות אדומות מפורום. מה שכן חשבתי לעשות זה להכניס את השאלה לשאלות הנפוצות, והעניין בטיפול כרגע