מה המשמעות של פרס המילניום שמייקל קיבל ?

GiveInToMe85

New member
MTV כנראה תכננו את זה כדי לעשות צחוק ממייקל

לא היה שום פרס כזה.

abigaillovesmj

New member
הנושא מאוד מעורפל

אני עד היום לא ממש מבינה מה קרה שם. מייקל חשב שהוא מקבל את פרס אמן המילניום והכין נאום שלם.

אני זוכרת שמיד אחרי שמייקל "זכה" MTV פרסמו באתר שלהם כתבה לפיה מייקל קיבל את פרס אמן המילניום - זה גורם לי לחשוב שכן היה כזה פרס. אבל בערך חצי שעה אחר כך האתר פתאום השתנה והם השמיטו את הקטע על זה שמייקל זכה. פתאום הם התחילו לפרסם שמייקל לא קיבל שום פרס ושהיה בלבול. יש לי תצלומי מסך איפשהו של שתי הכתבות. הן זהות מלבד הקטע על מייקל. וזה חשוד ביותר.

עד היום לא ברור... או שזו היתה טעות בהבנה של שני הצדדים או של-MTV היו כוונות לא טובות. אין ראיות חד משמעיות לאף כיוון.

m195809ppb19

New member
אבל בריטני אמרה בפירוש שזה פרס מילניום...

יכול להיות שהבלבול נוצר בגלל שהתקשורת החליטה שלא מגיע לג`קסון את הפרס (שיש לציין שהוא קיבל את אותו הפרס שנתיים לפני כן מנסיך מונקו בפרסי המוסיקה העולמיים) ושהוא סובל בעצם משיגעון גדלות ושהפסלון היה לא אחרת מאשר מתנה ליום הולדתו ולא פרס (מתוך אתר האיש שלא הכרתם)

GiveInToMe85

New member
לא, היא אמרה שהיא מחשיבה אותו כאמן המילניום

היא לא אמרה שמייקל זכה בפרס המילניום, רק שיש לו יום הולדת והיא איחלה לו מזל טוב. כל העניין היה די מביך כי מייקל הכין נאום שלם ובכלל לא קיבל שום פרס בסוף.

spirit0805

New member
הוא קיבל את פרס המילניום שנתיים לפניי על אמת

מה שהיה ב-2003 זה היה הבדיחה המגעילה שלהם אבל ב-2001 הוא גם עלה על הבמה עם כל החליפה השחורה שלו ונאם לכבוד פרס המילניום ולא היה על זה כלום

mjj2010

New member
גם ב2002 הוא קיבל פרס אמן המאה

ב American Music Awards זה נחשב כאמן המלניום במילים אחרות

למעלה