מה המשפט המנצח שלך? בעודך בוחר בחירות בחיים, אל תזניח את החיים עצמם. סמואל ג'ונסון
מ מתאחרת New member 2/6/04 #1 מה המשפט המנצח שלך? בעודך בוחר בחירות בחיים, אל תזניח את החיים עצמם. סמואל ג'ונסון
C Cobe1982 New member 2/6/04 #2 יופסקו הנישואין בבני אדם!!! ועוד כלמיני פנינים... אבל משפט לחיים?... מי שלא מתעסק בחרא לא מתלכלך בחרא.. יש עוד, זה תלוי בסיטואציה.
יופסקו הנישואין בבני אדם!!! ועוד כלמיני פנינים... אבל משפט לחיים?... מי שלא מתעסק בחרא לא מתלכלך בחרא.. יש עוד, זה תלוי בסיטואציה.
F fishey New member 2/6/04 #3 המשפט שלי ..או המנטרה יותר נכון... הכל זמני ..."אניצ'ה" ואת זה למדתי מי ס.גוואנקה בויפאסנה
P pain is MY love New member 2/6/04 #4 לדעתי ",מי שישן עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם פרעושים..." אבל זה סתם משפט המשפט האמיתי היא תן חיבוק לדלוק!!!
לדעתי ",מי שישן עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם פרעושים..." אבל זה סתם משפט המשפט האמיתי היא תן חיבוק לדלוק!!!
P pain is MY love New member 2/6/04 #5 טוב יש לי את ה-משפט! אל תתן למי שאתה להפריע למי שאתה יכול להיות וזה משפוט חזק...
ס סופה 20 New member 3/6/04 #6 שני המשפטים שלי "כי בתחבולה תעשה לך מלחמה " אם אני לא טועה זה מספר משלי ..... "אבטחת מידע - כי ידע זה כוח " זה יותר החלק השני , ידע הוא באמת כוח!
שני המשפטים שלי "כי בתחבולה תעשה לך מלחמה " אם אני לא טועה זה מספר משלי ..... "אבטחת מידע - כי ידע זה כוח " זה יותר החלק השני , ידע הוא באמת כוח!
S SANGUSUGA New member 3/6/04 #7 ויש את המתקדמים אבטחת מידע למתקדמים: "שששששששששש... תפתח את הפה - נפתח לך את התחת!" זה היה פעם חתימה של מישהו...
ויש את המתקדמים אבטחת מידע למתקדמים: "שששששששששש... תפתח את הפה - נפתח לך את התחת!" זה היה פעם חתימה של מישהו...