מה המשקל האידיאלי שלי ?

מה המשקל האידיאלי שלי ?

שלום רב קודם כל רציני להגיד שאני נהנה מאוד לקרוא את הדיונים בפורום הזה עכשיו רציתי לדעת מה המשקל האידיאלי שלי לעלות לקרב אם הגובהה שלי 183 אני בן 17 תודה מראש לכל העונים

Be Real

New member
אי אפשר להגיד בודאות...

יש מתאגרפים ולוחמים אחרים שיותר גבוהים ממך והם "שחיפים" ביותר ומשקלם לא יותר מ-70-72. לעומת זאת יש אנשים בגובה שלך שזה מספיק להם כדי להיות במשקל כבד. תראה את טייסון, מטר 81 ומשקל כבד. תלוי איך מבנה הגוף שלך.. הגובה שלך הוא מאוד 'דינמי' נקרא לזה כך.

Pyongwon

New member
תלוי מה אתה רוצה לעשות.

יש חניכים שהם 1.89 ושוקלים 67 ק"ג.(פומי, קטנצ'יק) יש כאלה ששוקלים 57 ק"ג (שרעבי) יש כל מיני. השאלה באיזה משקל אתה רוצה להילחם, ואם אתה באומנות לחימה המתעסקת במשקלים - או לא. אני יודעת רק לגבי טאקוונדו, אז סליחה על הבורות. ג'ס.

dascalu jacob

New member
זה עניין של גנטיקה

ישנם שלושה טיפוסי גוף תאורטיים. 1.ECTOMORPH 2.MESSOMORPH 3.ENDOMORPH הראשון אקטומורף- מאופיין בגפיים ארוכות כחוש ומבנה שרירים מדולדל בעל כוח מועט וסבולת נמוכה וקצב חילוף חומרים מהיר. השני מסומורף - מאופיין במבנה שרירים אתלטי אחוז שומן נמוך בעל כוח וסבולת טובים ומתפתח בקלות בעל קצב חילוף חומרים בינוני. השלישי האנדומורף מאופיין בעצמות גדולות וכבדות אחוז שומן יחסית גבוה בעל כוח רב וקצב חילוף חומרים איטי. כמובן ששלושת הטיפוסים הללו תאורטיים ורובנו איפו שהוא טיפוסי ביניים עם נטיה לצד זה או אחר. אולם, המשקל האידיאלי הוא בהתאם למבנה הגוף הטיפוסי שלך כאשר אחוז השומן שלך מינימלי ומסת השרירים שלך אופטימלית. על המאמן שלך להנחות אותך מקצועית בהביטי האימון והתזונה הנכונים באופן פרטני.

לא משנה המשקל,

משנה הגישה,הגובה שלי הוא בסה"כ 173 ס"מ ואני שוקל 86ק"ג, סביר להניח בגלל מסת השריר שלי (אני מתאמן בחדר כושר למעלה מעשרים שנה,כשלוש פעמים בשבוע),אחשוב הוא שתמיד תשאף להיות קליל ברגליים,חד תנועה,וגמיש ככל שתוכל,זה הקו שהנחה אותי בתחרויות במשקל כבד בעולם,ובמשקל כבד עולים נגדך לפעמים לוחמים שהסבר רבא שלהם היה כנראה "דינוזאור". אל תיתן למשקל שלך להיות לך לחיסרון,אלא הפוך אותו ליתרון. לכן לדעתי,אתה צריך לעלות בקטגוריית המשקל המתאימה לך ללא כל נסיונות נואשים ולעיתים אף מזיקים בכל הקשור בהפחתת משקל. הינך כרגע בגיל ההתבגרות וגופך עדיין מתפתח,תן לו את כל אשר דרוש לו בכדי להתפתח (תזונה נכונה,ספורט,מנוחה מספקת). עיצה קטנה ממני,עזוב את המשקל ועבור למראה (ראי) זה הרבה יותר נכון לעשות,מנסיון אישי. שלך בפורום, אורי צבי,

Be Real

New member
קח לדוגמה את רז מדמון

הלוחם המצוין מ"הזירה". הוא בגובה שלך בדיוק, 183. והוא שוקל רק 55 ק"ג.

למעלה