מה המתכון שלכם לטחינה מנצחת?
אני חושב שטחינה היא אחד המאכלים שעברו אצלי את הכי הרבה תהפוכות לאורך החיים.
בהתחלה הייתי הולך בכל הכח על מרכיבי טעם - שום, כמון, מלח, פטרוזיליה, לימון, שמן זית, מים וטחינה גולמית.
אחר כך החלפתי את מיץ הלימון בחומץ.
אחרי תקופה הבנתי שהכמון דומיננטי מדי ופשוט חתכתי אותו החוצה.
אחר כך שמן הזית יצא.
נשארתי תקופה ארוכה עם שום, חומץ, פטרוזיליה ומלח.
לפני כמה ימים החלטתי לנסות ללכת על הרעיון של פחות זה יותר והוצאתי את המלח והשום והתוצאה הייתה בעיניי מיוחדת וטעימה יותר.
אז אתמול הוצאתי גם את הפטרוזיליה ונשארתי עם טחינה, חומץ ומים.
אני מכין טחינה סמיכה יחסית ואני מאד אוהב את התוצאה כרגע.
מה המתכון שלכם לטחינה?
אני חושב שטחינה היא אחד המאכלים שעברו אצלי את הכי הרבה תהפוכות לאורך החיים.
בהתחלה הייתי הולך בכל הכח על מרכיבי טעם - שום, כמון, מלח, פטרוזיליה, לימון, שמן זית, מים וטחינה גולמית.
אחר כך החלפתי את מיץ הלימון בחומץ.
אחרי תקופה הבנתי שהכמון דומיננטי מדי ופשוט חתכתי אותו החוצה.
אחר כך שמן הזית יצא.
נשארתי תקופה ארוכה עם שום, חומץ, פטרוזיליה ומלח.
לפני כמה ימים החלטתי לנסות ללכת על הרעיון של פחות זה יותר והוצאתי את המלח והשום והתוצאה הייתה בעיניי מיוחדת וטעימה יותר.
אז אתמול הוצאתי גם את הפטרוזיליה ונשארתי עם טחינה, חומץ ומים.
אני מכין טחינה סמיכה יחסית ואני מאד אוהב את התוצאה כרגע.
מה המתכון שלכם לטחינה?