מה הנושא שלכם למחנה קיץ?

שלנו זה...

האמת אנחנו עדיין לא יודעים, זה או אגדה שאנחנו מחברים על השבט והיישוב שלנו, או חלל. עשינו בחירות ליפני איזה שבועיים ועוד לא אמרו לנו את התוצאות. נועה.

MajorGad

New member
אצלנו בשבט עושים

במצדה: החניכים ישימו בקלפי את ההצעות שלהם לנושא למחנ"ק ושכב"ג יבחר אחת מההצעות. החניך שיציע את ההצעה הזוכה זוכה במחנ"ק חינם. בעומר: יש עכשיו סמינר קיץ של שכב"ג (שהברזתי ממנו בגלל המתכונת בלשון) שבו בוחרים את הנושא. אני אעדכן אותכם בקרוב

היה לשכבג סמינר קיץ.....

שם ט´ (אני) נכנסנו לצופים ושם עשינו בחירות.... הנושא שלנו זה "ארצות" "מדינות" עשינו בחירות ולקח בדיוק 3 דקות לספור את הקולות כי אנחנו שבט קטן... 36 שכבגיסטים... שמתוכם 16 הם ט...

BabyLove

New member
וואי נושא מגניב אבל../images/Emo98.gif

אני חייבת להגיד את זה, הנושא שלנו-שבט רכ"ס מכפר סבא- הכי מגניס שיש! הקוסם מארץ עוץ

הנושא שלנו..

דובוני אכפת לי... היהי שנה שעברה הנושא שלנו היה פיטר פן...

את משבט אפיק?

זה ממש נושא דבילי, תסלחי לי באמת.. בכוונה אתם רוצים לא לזכות בשום פרס? זה בכלל לא קשור לנושא של ההנהגה ומה כבר אפשר להעביר בנושא הזה? איכפתיות? אין בכלל ערכים אולי אי אפשר עכשיו להחליף נושא אבל קחו עצה לפעם הבאה גם שנה שעברה הנושא שלכם לא היה משהו פיטר פן? נכון היה לכם את המערב הפרוע שזה היה דווקא ממש יפה אתם שבט שיכול להמון עם המון חניכים אולי תשקיעו קצת?

הנושא של השבט שלנו הוא הכי שווה..

השבט שלנו הוא הראשון במדינה הוא שבט משוטטי בכרמל שנוסד לפני 77 שנה מרכז השבט הראשון היה אריה כרוך אנחנו בהנהגת חיפה ואנחנו עכשיו שבט דיי קטן והנושא שלנו הוא י-ר-ו-ש-ל-י-ם שזה נושא מצוין שיש עליו המון פעולות להעביר ובטוח נזכרה בהדרכה השנה כי הנושא גם קשור לנושא של ההנהגה והוא: מנהיגות מצפה לתגובה.. חמישיסטית

מה כדאי לי להדריך שנה הבאה?

ה´ בנות או ו´ בנות? כדאי לי להדריך לבד? אני מפחדת

greeneye

New member
שנה שעברה גם המחנ"ק שלנו היה

בנושא פיטר פן. השנה הוא בנושא אליסה בארץ הפלאות....

טוב נו

מה לעשות שהשבט שלכם קטן אז בחרתם איזה נושא...תסלחי לי לא יצירתי כמו ירושלים!... גגגררר אני חושבת שדובוני אכפת לי הם דמויות מתוקות וכן הם יכולים להעביר הרבה דברים גם על הצופים... הרעיון הוא להעביר דברים לחניכים דרך מתודה וזה אומר שניתן להעביר רעיונות בכמה דרכים ולא להיות צר אופקים...

דובוני איכפת לי?

זה ממש לא לעניין ומה הקשר לגודל של השבט? אם יש כל כך הרבה דברים אז תגידי לי לפחות 5 רעיונות למתודות שונות

smiley18

New member
זה לא מאוד מגביל לבחור כזה נושא??

זה נושא ממש ספציפי.. הקוסם מארץ עוץ, פיטר פן או דובוני אכפת לי.. זה נראה לי ממש קשה להוציא פעילות טובה לשישה ימים מכזה נושא.. גם עם המבנים זה קשה.. כי כמה מבנים אפשר לעשות על דובוני אכפת לי?? אלא אם אתם עושים מבנה שבטי.. ואז זה יותר קל.. אבל זה מסבך מאוד את הפעילות לא?? אני אשמח אם מישהי יענה לי..

חלל היה הנושא שלנו לפני שנתיים...

אני לא כ"כ זוכרת מה היה שם... חיפשתי תמונה משם אבל לא מצאתי... אז הנה תמונה של המחנ"ק של שנה שעברה שהנושא היה זמן... זה השער שלנו (שעון חול) הוא נראה יותר יפה במציאות.... הוא גם דיי עלוב אבל לא נורא ...

keren l

New member
תמר!!! היי זאת קרן!!!

אצלנו הרכזת אמרה במסדר...שהנושא זה.. פיטר-פן:) תמר, לא נפגוש אחת את השניה וגם לא את דניאל.. אנחנו לא ביחד במחנה קיץ..:(

למעלה