מה הנושא של שרימכבי לעזעזל?! בבקשה מישהו יודע מה הנושא??...לשרימכבי..
B Baba fain New member 19/3/06 #1 מה הנושא של שרימכבי לעזעזל?! בבקשה מישהו יודע מה הנושא??...לשרימכבי..
A anat135 New member 19/3/06 #2 נראה לי.. ממה שהבנתי, ארץ ישראל? משהו כזה.. תאמת אין לי מושג, לא קששורה לזה..
B Baba fain New member 19/3/06 #4 א.תודה רבה , ב. שאלהים ישמור אותנו! מי הדפוק שבחר את הנושא הזה ארץ ישראל לאן נפלנו?! מזה קשור?! ודרך אגב כל הכבוד להנהגת בוגרים ש"פירסמו את הנושא"....כי אף אחד לא יודע מה הוא!
א.תודה רבה , ב. שאלהים ישמור אותנו! מי הדפוק שבחר את הנושא הזה ארץ ישראל לאן נפלנו?! מזה קשור?! ודרך אגב כל הכבוד להנהגת בוגרים ש"פירסמו את הנושא"....כי אף אחד לא יודע מה הוא!
S shaialbelda New member 19/3/06 #5 הנושא הוא "איזו מדינה" כלומר, ישראליות! בתגובה לשאלותיך - "לאן נפלנו? מה זה קשור?" אנחנו הרי חיים כאן... אחלה נושא דווקא, וסניף ראשון הולך לזכות ובגדול בהצלחה לכל המשתתפים
הנושא הוא "איזו מדינה" כלומר, ישראליות! בתגובה לשאלותיך - "לאן נפלנו? מה זה קשור?" אנחנו הרי חיים כאן... אחלה נושא דווקא, וסניף ראשון הולך לזכות ובגדול בהצלחה לכל המשתתפים
J john middas loves ch New member 19/3/06 #6 WTF?? על מה אנחנו מדברים כאן? עוד ערב הווי ובידור לבוגרים??
נ נוני וזהו New member 20/3/06 #7 שרים מכבי../images/Emo26.gif "תוכנית" שאמורה לעלות במרוץ בוגרים אבל עקב בעיות היא נדחתה לקורס העשרה. כל סניף מכין שיר בנושא כלשהו (לא סניף, יש מספר מוגבל של אנשים).. יש מילים, תפאורה, תלבושות, ריקוד.. ויש תחרות גדולה עם זוכים.
שרים מכבי../images/Emo26.gif "תוכנית" שאמורה לעלות במרוץ בוגרים אבל עקב בעיות היא נדחתה לקורס העשרה. כל סניף מכין שיר בנושא כלשהו (לא סניף, יש מספר מוגבל של אנשים).. יש מילים, תפאורה, תלבושות, ריקוד.. ויש תחרות גדולה עם זוכים.
נ נתניה האימפריה עוד ת New member 20/3/06 #8 אנחנו לוקחים ובגדול!!! השנה נתניה עושים משהו שאף פעם עוד לא היה בשרים מכבי! אף סניף בחיים לא חשב לעשות משהו כזה !!! זה פשוט אדיר!!!!!!!!!!! חכו ותראו...
אנחנו לוקחים ובגדול!!! השנה נתניה עושים משהו שאף פעם עוד לא היה בשרים מכבי! אף סניף בחיים לא חשב לעשות משהו כזה !!! זה פשוט אדיר!!!!!!!!!!! חכו ותראו...
J john middas loves ch New member 20/3/06 #11 נתניה?? ../images/Emo12.gif יש נציג מנתניה! המשיח כאן!!
J john middas loves ch New member 20/3/06 #15 חלילה ../images/Emo8.gif אבל אין ספק שמחיי לא נתקלתי בנציג נתניה. לכבוד הוא לי, לכבוד
J john middas loves ch New member 20/3/06 #22 אסיף, נקבה, שכבה ו', סניף כרמי יוסף. כבוד רב להכיר אותך, כבוד רב
A assafein New member 20/3/06 #16 חחח, מזכיר לי שהיו שרים בקורס שלנו. בקורס האחרון כשהיו רק 2 ילדים מנתניה, אז שרו..."סניף נתניה פה..... איפה?" עכשיו אל תשירו את זה לסניף נעלה
חחח, מזכיר לי שהיו שרים בקורס שלנו. בקורס האחרון כשהיו רק 2 ילדים מנתניה, אז שרו..."סניף נתניה פה..... איפה?" עכשיו אל תשירו את זה לסניף נעלה