מה הנחש האהוב עליכם?

Raistlin8r

New member
מה הנחש האהוב עליכם?

אני אוהב קוברות מלכותיות ועוד כמה... מה אתם אוהבים?

אני..

מהארסיים אני מאוד אוהב ממבות. ולא ארסיים אני מאוד אוהב פיתוני עצים ירוקים ובואות אמרלד .. ומנחשים במחיר נורמלי אני אוהב קינגים קליפורנים מאוד.

o r i 6 6 6

New member
יש יותר מדי אז אני אחלק לקטגוריות

חנקים-אנקונדה(ירוקה) ארסיים-eyelash viper(במופע הצהוב שלו) שהוא גם האהוב עלי מכולם זעמנים-הכי יפים לפי דעתי המילקים כי יש להם המון מופעים יפים לעומת משפחות אחרות של זעמנים שיש להם רק מספר קטן של מופעים באמת מרשימים..עוד לא ראיתי מספיק בשביל להחליט באמת מי הכי יפה *ההחלטה שלי מבוססת על מראה בלבד כי לא היה לי ניסיון עם אף אחד מהנחשים האלה

echis

New member
לדעתי...

היופי הוא המגוון. אם בנחשים עסקינן מעניין לראות את ההבדל בין נחשיל טורף רימה של נמלה לבין אנקונדה טורף תנין... עין חתול אדמדם מטפס כדי למצוא לו איזה גוזל ושרף מתחפר באדמה... ואם מדברים על מגוון העניין והיופי לא נמצאים רק במחלקת הזוחלים...

naja

New member
את זה דווקא ראיתי.

הרמתי פעם אבן שהיה מתחתיהה קן נמלים והיה שם נחשיל עם רימה בפה. הוא פלט אותה ואח"כ הקיא עוד כמה.

naja

New member
בקשר לדיווח.....

מאחר ויש כ"כ הרבה גופים בארץ שעוסקים באיסוף מידע על זוחלים וכ"כ הרבה גופים שיש להם איזשהו עיניין בזוחלים, היה לי כ"כ קשה לבחור למי לדווח, אז החלטתי לא לקפח אף אחד ודיווחתי רק לעצמי....... טוב, האמת היא שהיו איתי עוד כעשרים חברה מהאוניברסיטה, כולל איזה פרופסור אבל אף אחד לא התעניין יותר מידי(אולי אחד, שיכול להיות שהוא היה זה שהפך את האבן, אני כבר לא זוכר מה בדיוק מצאנו בסיור ההוא).

מצאתי כבר הרבה נחשילים בקיני נמלים

ולפעמים אפילו כמה ביחד בתוך הקן אבל עדיין לא ראיתי אחד באמצע אכילה או מיד אחרי אכילה שהקיא.

naja

New member
היו שם כמה.

זה היה סיור של שלוליות חורף בצפון, בחודש מאי או יוני וחיפשנו בעיקר דו חיים אבל באחת הבריכות מצאנו, בערך מטר מהמים, שלושה או ארבעה נחשילים(לא כולם תחת אותה האבן).

למעלה