מה הנלהלים לקניית רכב באיביי?

cottoneyejoe

New member
מה הנלהלים לקניית רכב באיביי?

בצורה פשוטה ועניינית? והאם(הכי חשוב) יש יבוא לארץ לרכבים מאיביי? ומה עם נדלן? איך אני קונה דירה להשקעה?

Treker

New member
לגבי הרכב בגדול, שכח מזה

להביא אותו לארץ זה סיפור לא פשוט בכלל וממש לא זול. גם אם תקנה אותה ב50% פחות ממה שיעלה בארץ תצטרך לשלם הובלה+שינוע+מס יבוא ועוד ועוד בערך שיעלה על מחיר הרכב בארץ. הסיכוי שתיפול בעסקה הזו גדול מאוד ולא שווה את הסיכון. אלא אם מדובר באקזוטיקה אני הייתי יורד מהנושא. לגבי הנדל"ן, אין לי מושג...

ACE OF SPADES

New member
רכב:

לפי מה שידוע לי אי אפשר להביא ייבוא אישי של רכב שהוא לא יד ראשונה או אספנות לארץ . במידה והרכב הוא אספנות ולא איכפת לך הכסף אז אולי זה משתלם , אם זה סתם יד ראשונה של רכב אז תקח בחשבון שהמיסים בארץ יקרעו אותך וזה יצא לך הרבה יותר יקר ממה שאתה חושב. בכללי לרכישת מוצר כמו רכב אני ממליץ בחום להיפגש ולראות את הרכב לפני , וגם להיות נוכח במקום על מנת לארגן את כל הקשור בהובלה שלו. לגבי נדלן ממש אין לי מושג אבל נראה לי הזוי לרכוש נדלן בשלט רחוק , זה לא אייפוד או בלוטו'ט.

cottoneyejoe

New member
תודה לחבר'ה למעלה.

אז שורה תחתונה רכבים באי ביי זה לא כמו שחשבתי....(מסים!!)

לגבי רכב אני מסכים

לגבי נדל"ן...אני מכיר משהו שקנה דירה בניו-יורק דרך איביי. וקיימות לא מעט עסקאות שעושים בצורה הזו, צריך פשוט ללמוד איך בודקים את הנכס וכדאיות ההשקעה בשלט רחוק ויש לכך דרכים (אני לא ממש מכיר אותן, אבל יודע שהן קיימות)

למעלה