מה הסוד להצלחת תבשיל קדרה?

ronitit

New member
מה הסוד להצלחת תבשיל קדרה?

לא משנה כמה זמן אני אבשל בשר לגולש, אף פעם הוא לא יצא רך ועסיסי. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
 
כן ../images/Emo3.gif

לקנות בשר מספר 5 או 6. לבשל את כל הנתח 40 דקות בסיר לחץ. להכין רוטב, לפרוס את הבשר, להניח על הרוטב, לבשל עוד שעה על אש נמוכה, או להכניס לתנור מכוסב בנייר כסף, מידי פעם לקחת כף מהרוטב ולצקת על הבשר.
 

ronitit

New member
תודה. ועוד שאלה

זה משנה אם פורסים את הבשר לפני הבישול הנוסף? זה עוזר בריכוכו? ואם אין לי סיר לחץ, כמה זמן לבשל סה"כ? אם אני קונה בשר טרי, מה לבקש מהקצב? הרי זה לא הולך במספרים (עדיף לקנות בשר קפוא?) תודה.
 
וואלה סיבכת אותי ../images/Emo5.gif

עדיף לבשל את הבשר בנתח אחד שלם, כך הוא שומר על העסיסיות שלו ואח"כ לפרוס. אם אין סיר לחץ לבשל לפחות שעה וחצי על אש קטנה ועוד שעה בתוך הרוטב, כך יתקבל בשר רך ונימוח כמו שרצית. אני קונה בשר לפי מספר, לא יודעת אחרת, אבל כל קצב יודע מה זה מספר 4,5,6 מספיק לבקש נתח לקדירה או נתח לצלי וכו', כדאי להתייעץ עם הקצב. תמיד עדיף בשר קפוא, אבל אם יש בעיית תקציב גם בשר קפוא יהיה טוב, רק לא לשכוח להפשיר אותו לגמרי לילה שלם במקרר לפני הבישול. אם יש עוד שאלות, אני קופצת לכאן מידי פעם, אשמח לענות
 
למעלה