מה הסוף של הסרט "הנשכחים"?

Panther

New member
מה הסוף של הסרט "הנשכחים"?

שלום ראיתי היום את הסרט "הנשכחים" אבל הייתי חייב לצאת ולא ראיתי את העשר דקות האחרונות. מישהו יכול לספר לי מה קרה? אם לא ראיתם את הסרט הפסיקו לקרוא שאני לא אהרוס לכם אני אתאר את הסצינה שבה הפסקתי לראות, ותגידו לי בבקשה מה קורה משם. הפסקתי לראות בקטע שבו החייזר מסביר לאישה משהו על הניסוי, שבדקו את הקשר בין אם לבת, והוא אומר לה שהיא חייבת לשכוח. הוא מתעצבן וכל הזכוכיות מתנפצות, ואז היא עפה אחורה. הוא שואל אותה "מה שמו של הילד?" והיא אומרת "איזה ילד?" - ואז היא שכחה. אבל אחרי כמה שניות היא זוכרת מחדש. מה קורה משם? איך זה מסתיים?

eessrr

New member
../images/Emo58.gif

היא זוכרת מחדש ואז משום מקום התיקרה נשברת והוא עף לשמיים. הסצינה נגמרת ורואים אותה במגרש המשחקים של הילדים...והיא רצה וצועקת סם סם סם סם.... ואז היא רואה אותו והיא מחבקת אותו והוא שואל אותה "אנחנו יכולים להישאר פה עד 5?" והיא אומרת לו שכן... אז היא רואה את הבחור הזה בנדנדנה (לא זוכר את השם שלו..) ואז היא אומרת לו נעים מאוד ... וככה נגמר הסרט... (אם טעיתי משהו זה בגלל הבוקר המוקדם בשבילי מאוד...)

eessrr

New member
הבחור הזה...../images/Emo58.gif

הכוונה לזה שהיא עוררה את הזיכרון שלו לילדה שלו (השחקן הוקי)...

sapirush1

New member
ובקיצור

זה הקטע שיש בטריילר מה שמשגע אותי זה למה החלטתם שהוא חייזר? אומנם יש לו כוחות מיוחדים אבל למה דווקא חייזר

Panther

New member
זה משתמע

גם בהתחלה היא רומזת על זה כשהיא אומרת משהו על חטיפות חייזרים, והיא גם משתמשת במילה abduction במקום kidnap. חוץ מזה, ב"עימות הסופי" בין האישה לחייזר הוא ממש מתעצבן, כל הפרצוף שלו מתעוות והופך לרגע לפרצוף של חייזר עם ראש גדול ועיניים מלוכסנות, ואז כל הזכוכיות נשברות.

eessrr

New member
אפשר....

לקרוא לו חייזר או כוח עליון...או משהו כזה...

למעלה