מה הסיבה שלאחר שני מסיים שיחה בסלולרי מופיע לי עצות לשימוש wifi

אוקי אז ככה ברשותי גלקסי סמסונג 8 s+ דור 4 מפעיל הרשת הסלולרית 012 מובייל וקורה לי לא מעט פעמים כשמשיהו מחייג אלי אני עונה ואז כשמגיע השלב שאני מסיים את השיחה מופיע לי למעלה עצות לשימוש wifi מה הסיבה שזה קורה יש לציין שברשת הסלולרית פלאפון והוטמובייל לא היה לי את זה וה wifi כבוי אצלי בהגדרות

Permafrost

Well-known member
אוקי אז ככה ברשותי גלקסי סמסונג 8 s+ דור 4 מפעיל הרשת הסלולרית 012 מובייל וקורה לי לא מעט פעמים כשמשיהו מחייג אלי אני עונה ואז כשמגיע השלב שאני מסיים את השיחה מופיע לי למעלה עצות לשימוש wifi מה הסיבה שזה קורה יש לציין שברשת הסלולרית פלאפון והוטמובייל לא היה לי את זה וה wifi כבוי אצלי בהגדרות
אולי ציינת בתפריט כלשהו "Network preferences: Prefer WiFi" ?
זה עשוי להימצא ב- SIM card settings...

SHERME

Well-known member
1) הגדרות > חיבורים > WIFI > שלוש נקודות בצד שמאל למעלה > מתקדם > הצג פרטי איכות רשת, לבטל וזהו
2) הורד מראש המסך למטה עד הסוף את חלון ההגדרות > בין אייקון החיפוש לאייקון הגדרות יש עיגול כמעט מלא עם פתח צר > הפעלה מחדש

נערך לאחרונה ב:
למעלה