מה הסיכויים לקבל אשרת עבודה בארה"באנ

Wellish Dane

New member
מה הסיכויים לקבל אשרת עבודה בארה"באנ

אני בעלת - German Euro Passport,האם זה יכול לעזור לי לקבל אשרת עבודה בארה"ב ביתר קלות ואם כן מה עלי לעשות ע"נ לקדם את הנושא? גבריאלה

זה לא משנה לך כלוםלגבי אשרת עבודה

דינך כדין כל ישראלי אחר. קראי בשאלות הנפוצות של הפורום לגבי סוגי הויזות.

doronf65

New member
מנהל
... ויותר מזה, כבעל דרכון גרמני

שנכנס איתו לארה"ב, אתה לא יכול לשנות סטטוס בתוך ארה"ב מתייר לבעל אשרת עבודה, גם אם מצאת מי שיארגן לך ויזה כזו. אתה חייב לצאת גבולות ארה"ב לשם כך. כך שיש לך אפילו חיסרון בנושא.

Wellish Dane

New member
לפי מה שנאמר לי...

בשגרירות גרמניה נאמר לי שאין לי מניע מלקבל ולהשתמש באשרת עבודה בארה"ב.

אף אחד לא אמר שיש מניע

אם יהיה לך ספונסר שיסכים לתת לך אשרת עבודה, תצטרך לצאת מארה"ב ולחזור ואז תוכל לעבוד.

doronf65

New member
מנהל
פשוט, הסכם תכנית הפטור מאשרת תייר

לבעלי דרכונים מהסוג הזה, מציין שאי אפשר להיכנס במסגרת התכנית ולהחליף אשרה באותו ביקור. חייבים לצאת, ולהיכנס עם הצהרת כוונות של עבודה אם אתה אזרח גרמני. מצד שני, אם יש לך אשרה על הדרכון ישראלי, תוכל להיכנס איתה (אבל להסתכן בכל הבלגן הישראלי) ולעשות זאת.

Wellish Dane

New member
למה הכוונה -הבלגו הישראלי

יש לי דרכון ישראלי בתוקף עם ויזה לארה"ב ל-10 שנים עד 2011 עם איזה דרכון כדאי אם כך להכנס לארה"ב?

doronf65

New member
מנהל
תלוי מה אתה רוצה לעשות

אם אתה תייר, ואין לך כוונות לנסות להישאר לעבוד בארה"ב, זה כמעט לא משנה. אולי הם יהיו יותר חשדנים עם ישראלי? לא יודע. אולי מבחינה זו עדיף "שתהיה גרמני". אם יש לך כוונה למצוא ספונסר ולשנות סטטוס בארה"ב, רצוי שתיכנס עם הישראלי. דורון

לא לגמרי נכון

עם דרכון ישראלי וויזה אתה יכול לקבל אשרת שהייה עד ששה חודשים, עם דרכון גרמני ללא ויזה מקסימום של תשעים יום בלבד.

Wellish Dane

New member
לעדי שלום..לתשומת ליבך

עם דרכון German Euro Passport אני לא צריכה Visa לארה"ב זה צה שנאמר לי בשגרירות גרמניה

טל ר

New member
זה נכון

כפי שאמרו לך, את לא זקוקה לויזת תייר לארה"ב, ויכולה להיכנס לארה"ב לתקופה של עד 90 יום (במסגרת ה-VWP), ללא אפשרות לעבוד וללא אפשרות להמיר את ויזת התייר לשום ויזה מסוג אחר. טל.

Wellish Dane

New member
|תודאני מאמינה ,רק שואלת יותר פרטים

שאני מאמינה רק שואלת יותר פרטים..ואכו עם דרכון ישראלי תקף וויזה תקפה לארה"ב אפשר לשהות שם עד 6 חודשים עם אפשרות להאריך את השהות מבלי לצאת מגבולות ארה"ב..אני מתכוננת לצאת לארה"ב וקרוב לודאי יהייה ךי ספומסר שם וגם עבודה..ז"א שעדיף שאצא על הדרכון הישראלי ? ומה הדין עם קודם אני נוסעת לגרמניה על הדרכון הגרמני שלי,האם מגרמניה אני יכולה לטוס על הדרכון הישראלי לארה"ב?

Wellish Dane

New member
איזה סוג ויזה אני צריכה?

איזה סוג ויזה אני צריכה?ץץכרגע יש לי ויזת תייר לארה"ב האם אני צריכה לשנות סוג ויזה זו.אם כן לאיזו? האם צריך או עדיף לעשות את השינוי בויזה פה בישראל אן עדיף ואפשרי לעשות זאת בארה"ב יחד עם ה-Sponsorship?

לא לקפוץ מעל לפופיק

כדי להכנס כתיירת את צריכה ויזת תייר, שהבנתי שיש לך. אם וכאשר תמצאי ספונסר לויזת עבודה (לא לפני אוקטובר בכל מקרה), תצטרכי לעשות שינוי סטטוס כאן בארה"ב. בפעם הבאה שתסעי לישראל תצטרכי לסדר את נושא הויזה בדרכון. אני ממליצה לך לקרוא את השאלות הנפוצות בפורום, שם כל התהליך מתואר לפרטיו.

Wellish Dane

New member
עדי..המון המון תודה!!!!!!!

אני אקרא את התשובות לשאלות הנפוצות. בכל מקרה אני מבינה שהעניין יותר פשוט יהיה לגבי כל ההליך לפני אוקטובר ואני כרוב לודאי יהיה בארה"ב באוגוסט ספטמבר ואז את ה-Sponsorship אעבור הכי מאוחר באוקטובר 2004

doronf65

New member
מנהל
חבר'ה, אתם ממש קופצים מעל הפופיק!!!

אנחנו פה מדברים על אפשרויות תאורטיות. למצוא ספונסר בארה"ב לא כל-כך קל, וזו משאת נפש של הרבה אנשים עם תארים מתקדמים ויכולות גבוהות שלא כל-כך מצליחים. נוצר פה מין שירשור תאורטי ואנשים ללא נסיון שהצטרפו אליו באמצע חושבים שהם גילו את הדרך לאמריקה... תרגעו...
דורון

זה בדיוק מה שאמרתי

אם את נכנסת עם דרכון גרמני (ללא ויזה כי לא צריך), מותר לך לשהות כאן רק ל-90 יום ולאחריהם את חייבת לצאת.

זה בדיוק מה שאמרתי

אם תכנסי לארה"ב עם דרכון גרמני, ללא ויזה (כי לא צריך), תוכלי לשהות בארה"ב מקסימום 90 יום, ולאחריהם תצטרכי לצאת.

Wellish Dane

New member
../images/Emo51.gif לכולם על העזרה

תודה לכולם !!!!!! I want to tell the truth that I did struggle as having to type my messages in Hebrew..WOW..That took me quite a long time to type those.. I Just want to let you all Know You are great assitance in My new way even Though I Have a Lot of American Friends But They are Americans and have not even a clue What a foreigner has to do through in order to work legally in the States . I do feel free to post any Of my further question whenever they will rise !!!!!!!!Thank you again If Ill be able to Help in any answer I Know I Sure Will Like to help the others as Well..

למעלה