מה הסיכויים של ערעור על פטור נפשי?

מה הסיכויים של ערעור על פטור נפשי?

נתנו לי פטור נפשי בלי סיבה וזה דופק אותי עם תפקידים שאני לא רוצה.
מה הסיכוי של ערעור על הפטור? שמעת על מישהו שהצליח? כמה זמן לקח?
כי אני רואה שזו הדרך היחידה.

hillator

New member
תשובה

א. מה הכוונה בלי סיבה ראה אותך רופא סיים 7 שנים בבית ספר רפואה+ 5 שנים התמכות בפסיכאטריה אני לא מוכנה לשמוע על גבי הפורום זלזול.
ב. אני לא רופא ולכן אני לא יכולה להבטל לך את הפטור. היה פה מישהו שהצליח אבל אני יודעת שזה היה מאבק לא קל.
ג. בגדול תאלץ להביא חוות דעת מרופאים ותראה מספר פסיכאטרים לא יודעת להגיד על סיכוים
בברכה

המשך

א. הם הודו בינהם שאין לי בעיה ובכל זאת נתנו לי פטור.
ב. יש לך אולי קישור להודעה שלו אם זה היה פה בפורום? או עוד פרטים על איך הוא הצליח?
ג. זה לא רק פגישה אחת הערעור?
חוץ מזה אין מה להפסיד נכון? מקסימום אם זה לא מצליח אחרי חצי שנה אפשר להמשיך להיות מתנדב כמו עכשיו. או להגיש קבילה/תביעה?

hillator

New member
תשובה

א. אתה רוצה להגיד לי שסתם שלחו אותך לראות פסיכיאטר ואין לך שום היסטוריה וסתם נטפלים אליך?

ב. קוראים לו מצחצח החרבות
ג. לפעמים כמה כי שולחים לפסיכאטר גבוה
ד. לא ברור לי על מה אתה רוצה לקבול...נציב קבילות החילים מתערב בחיל רפואה במקרים של חייל שבר את הרגל ולא נתנו לו לראות אורטופד
בברכה

שאלה

נכון אין לי שום היסטוריה.
האם את ממליצה במכתב הערעור לרדת עליהם (כי יש הרבה מה לכתוב עליהם כולל אמרות גזעניות שאמרו, לגלוג ושקרים שאני אוכל להיות בתפקידים שרציתי כמתנב מה שהתברר כלא נכון) או להיות נחמד?

hillator

New member
תשובה

דבר ראשון לא ברור לי איך הגעתם לסיטואציה שבא אתה ופסיכאטר צבאי יושבים באותו חדר והוא ממליץ לתת לך 21 נפשי שזה נושא שההיתי רוצה להבין ואם אתה לא רוצה על גבי הפורום תשלח לי מייל או מסר בפרטי
ככה דבר ראשון במכצב הערעור אתה לא יורד על אף אחד לא מאשים אף אחד בטח שלא בגזענות ולא גורם לאף אחד לחטוף אליך כריזה ההיתי ממליצה שעורך דין ינסח את המכתב

דבר שני לא ברור לי מי הבטיח לך דברים רופא ופסיכאטר לא יכולים להיות אחראים על שום שיבוץ
הכי אני מציאה שנבין את כל המצב שלח לי הודעה בבקשה למירס 057811385 ואני אחזור אליך ודבר איתך טלפטנית ואחר כך אני אנסה לברר עם תא מתנדבים מה ניתן לעשות
בברכה ויום טוב

למעלה