מה הסיכויים שנקבל ויזה?....

m i n d

New member
מה הסיכויים שנקבל ויזה?....

אני בת 27 נשואה כמעט שנה.אני ובעלי (בן27) מעוניינים לעשות את הירח דבש(שעדיין לא עשינו)בארה"ב.אני מאוד חוששת שלא נקבל ויזה משום שלאחרונה ניתקלתי במס' אנשים שסירבו להם והמצב שלהם היה די דומה לשלנו. אני שכירה(התחלתי לעבוד רק שבוע שעבר) ובעלי עצמאי( העסק רשום על שמו ועל שמי יחד). יש רכב על שמו של בעלי. מעבר לזה אין לנו שום חסכונות או הרשמה ללימודים שיעידו על כוונה לשוב. רציתי לדעת: א. מה הסיכויים שנקבל ויזה? ב. האם שנינו ביחד אמורים ללכת לראיון בשגרירות? ג. האם יש יותר סיכויים לקבל ויזה כשניכנסים לראיון באנגלית. ד. אם במידה והם מסרבים, אחרי כמה חודשים כדאי לבקש שוב( מה הזמן הכי מוקדם?) ה. במידה והם מאשרים כמה זמן יש לנו מרגע קבלת הויזה לעזוב את הארץ? אשמח אם תענו לי על כל השאלות. אנחנו כל כך מחכים לטיול הזה. תודה רבה...

doronf65

New member
מנהל
ננסה לענות...

קשה לי לדעת מה מצבכם הכלכלי על הנייר, ואיך זה נראה לאמריקאים שלהם תגישו את הניירות. האם בעלך משלם לעצמו ולך משכורות? אם כן, צריכים להיות תלושי משכורת. רצוי שהאמריקאים יראו אותם. את עצמך אמרת שנתקלת בסרובים במצב דומה לשלכם - אז למעשה הערכת את סיכוייכם טוב ממני... תנסו לעמוד בקריטריונים של האמריקאים ולא להביא להם תחליפים שונים שהם לא יידעו מה לעשות איתם. כלומר: הם רוצים תלושים יפים שבהם כתוב שאתם עובדים שנה, כהוכחה לקשר שלכם לארץ. זה מה שכתוב להם בהוראות, ואם לא תספקו את זה אז המרובעים לא יידעו מה לעשות. זה שתראו להם ווכיחו באותות ומופתים שיש לכם קשר - לא עוזר אם לא כתובה להם הוראה כזו בספר. ב. הבקשה מוגשת כל אחד בנפרד, נדמה לי שלא מוגשת כמשפחה. אבל אם תגישו יחד, סביר שתזומנו באותו זמן, אז תוכלו לנסוע ביחד ולעמוד בתור ביחד וכו'.., אבל לא חושב שתתראיינו ביחד. ג. לגבי האנגלית - לא חושב שיש קשר. הסיבה היא שיש להם הוראות קבועות. על סמך מה לאשר או לפסול. לא חושב שידיעת אנגלית היא אחד הקריטריונים. ד. הם מגדירים שאפשר להגיש בקשה חוזרת אחרי 6 חודשים. ה. אין לכם שום מגבלה. ויזת תייר היא אשרת כניסה ל- 10 שנים. אתם יכולים להיכנס איתה לארה"ב כמה פעמים שתרצו ומתי שתרצו, פרט לאם תצאו ותיכנסו במרווחים קטנים מדי (של כמה ימים/שבועות) כי זה נראה כמו דפוס לא כשר. למשל - אבא שלי וכל משפחתו עשו בקיץ ויזות על מנת "שיהיה" למתי שהם ירצו לבקר אותי. הם לא השתמשו בה עדיין. בהצלחה, ומאחל לכם להגשים את החלום/טיול. אבל גם אם לא, יש לכם אחד את השניה להנות ביחד... דורון

למעלה