מה הסיכוי שלי איתה? תפרטו

urirotem2

New member
מה הסיכוי שלי איתה? תפרטו

אני בן 17, יש לי בחורה בשכבה ששמתי עליה עין. ממזמן, התחלתי לדבר איתך וזה היה עוקצנות מוגזמת מעט אך הכך היה נראה תקין. היו חיוכים ודיבורים אפילו על מין( כאילו לא לקיים יחסים אלא בכללי) היחס הזה התפוצץ כאשר היא חזרה הביתה עם הריינג׳ר פעם אחת ולא לקחה אותי איתה (הייתה שעה חופשית לפני סוף היום והיה לה מקום) זה ממש עצבן אותי שהיא לא הייתה מוכנה לקחת אותי ואמרה זאת במפורש. יתרה מכך, היה מקרה שבו היא רצתה שנתחלף במועד עשיית בוחן , דיברנו אז בערב והיא ביקשה שאני אעשה שעה שנייה כי יש לה איך להגיע ולי לא היה , לא יכולתי ממש לענות לה והיא רצתה לישון וזה מאוד עיצבן אותה , תוך כדי אמרתי לה כזה :״ אם נתחלף ותזמיני למסיבה ?״ והיא אמרה ״סבבה״ ואף, שאלתי אותה אם היא רוצה לצאת לאנשהו ולאחר שאמרתי משהו שחצני עליי(היא אמרה את המילה סרט פה:) שנייה קודם והיא אמרה , כשתצא מהסרט שאתה חי בו נדבר!
לאחר מכן, היה כסח רציני . כל פעם שהיא פנתה אליי אמרתי לה שלא תפנה אליי ולהפך. ולא הייתי מוכן לדבר איתה והיו הרבה התחכמויות וויכוחים.
לפני זמן מה , הכל נרגע ואנחנו לא רבים כבר הרבה והיחסים הם בסדר מינוס... מדברים מדי פעם וכן צוחקים ומחייכים אחד לשני
הבעייה היא שאני בזמן האחרון אני מתחיל להתעניין בה שוב ! . 1.ישנה דרך בה אוכל למשוך אותה אליי ?
2. יש סיכוי שיווצר מצב שנהיה ביחד ?
3. האם אני אמור לדבר איתה ״שיחת נפש כזאת״ ולהבהיר את הכוונות שלי ולהתנצל על מה שהיה ? או שיחה איתה מסוג אחר? ענו לי !

Shamy

New member
נראה לי שנפלת על

בחורה מקובלת עם גישה של מישהי שכל העולם חייב לה משהו , היא שיחקה בך ופגעה בך למה לך להפגע שוב ...נראה לי שהייתי מוותרת נשמע לי שהיא קצת אינטרסנטית שלא בוחלת באמצעים בכדי להשיג מה שהיא רוצה/צריכה ..

supersonic777

New member
במקומך לא הייתי מסתכל עליה!אמרת,"לא לקחה אותי טרמפ"...

זה מספיק!
אתה עושה מעצמך סמרטוט בשביל בחורה אשפה?!
חסר בחורות בלימודים,דווקא היא?!
&nbsp

סינבד

New member
אתה "סחורה" בשבילה

נשמע כאילו היא בקטע של "מעמד" ומקובלוּת. והיא מודדת מה אתה "שווה" בשוּק. אם היית "מלך הכיתה", קפטן קבוצת הכדורסל של בית הספר וכו' היה הולך לך הרבה יותר בקלות. אם היה לך אופנוע "שווה" או ג'יפ יותר שווה משלה...
&nbsp
אתה רוצה לשחק במשחק הזה? או שתעדיף ליצור קשר עם מישהי שרואה את הבנאדם שאתה ולא מצמידה תווית מחיר לכל מה שהיא רואה?
אם מתאים לך להיות סחורה בשוק, תמצא מה הנקודות החזקות שלך ונסה לגרום לה לרצות אותך. לא נראה לי שהיא מסוג הבנות שיש להן סבלנות לשיחות נפש ו/או ששיחה כזו יכולה לשנות לה משהו.

שלום

כשאוהבים אדם, צריך להשתדל ככל האפשר להישאר אתו בקשר טוב גם אם יש עימותים, אבל צריך להעיר לאדם על התנהגותו כשהוא מרע ולמנוע ממנו להמשיך. אתה צריך להציב לה גבולות ולהגיד לה שהדיבור שלה לא לעניין ולא מכבד אותך ואתה לא מוכן לקבל אותו. תוכל גם להגיד לה שאתה לא מסכים אתה ולא חושב שאתה חי באשליה. אתה לא חייב לה שום דבר, וכשהיא לא טובה אליך אתה רשאי לא להיות טוב אליה וכל אחד מחליט על מה לוותר ועל מה לא. אם חשוב לך ליצור אתה קשר, אולי תנסה לאט לדבר אתה על כל מיני דברים שמעניינים אתכם בחייכם, וכך לאט תתקרב אליה ואולי גם תכירו יותר וייוצר ביניכם איזשהו קשר ועניין רגשי. אולי גם תעשו לפעמים דברים ביחד ותדברו עליהם.
&nbsp

למעלה