מה הסיכוי שלי?

ACTON

New member
מה הסיכוי שלי?

אני בת 22, לא עשיתי צבא או שרות לאומי ועבדתי בעבודות של תיוקים, סריקות, הדפסות, הקלדות עד עכשיו (עבודות שונות) יש לי בגרות מלאה עם ממוצע ציונים גבוהה יחסית אבל פסיכומטרי מאוד נמוך (ואני מעדיפה להימנע מלעשות שוב אם אפשר) ואין לי שום מקצוע, קורס או לימודים באונ' הרי אם אני הלך לאונ' או לקורס אני בחיים לא יצליח לחסוך מספיק כסף לעבור לקנדה. כול הכסף ילך ללימודים. בעיקרון אני רוצה לנסוע -רק- לעבוד ולחיות שם לא ללמוד (לפחות לא בשנים הראשונות) נראה לכם יש לי סיכוי?

ACTON

New member
ושכחתי לציין

רמת האנגלית שלי מצויינת! אני קוראת ספרים רק באנגלית.

lion53

New member
תנסי את הפרסומות של עבודות מזדמנות

בקנדה. להגר אין לך סיכוי. אלא אם יש לך בן זוג שכן זכאי להגירה.

אם את מוכנה לעבוד כמטפלת שגרה בבית של משפחה,

לבשל, לכבס, לנקות, לקחת ילדים לחוגים, אחרי שנתיים שלוש תוכלי לקבל תושבות קבע. תקבלי שכר ביד של כ 1000 דולר לחודש, ובנוסף מגורים ואוכל. כדי לעשות את זה את צריכה מראש ניסיון של שנה כמטפלת, או קורס מטפלות של חצי שנה של משרד העבודה או נע"מת או אמונה.

ACTON

New member
אני לא יצליח לעבור הגירה

רק בגלל שאין לי מקצוע? זה המכשול היחיד? כי אני לא רואה מכשול אחר. השפה שלי מצויינת והנסיון עבודה טוב. אתה אומר שאם אני יתחיל למלא את הטפסים האלה שהיו במאמרים אז 100% אני לא יצליח? בבקשה, אני חייבת לדעת כדי לא להתחיל את התהליך סתם...

ACTON

New member
ואם אני צריכה ללמוד

אז מה המקצוע הכי מבוקש בקנדה? חוץ ממטפלות או משהו נשי דומה (לא אוהבת ילדים
). קראתי את המאמרים ולא ראיתי שם. מצתערת על מבול השאלות, פשוט זה מאוד חשוב לי.

TrigATUSA

New member
זה מכשול מאוד רציני

הבעייה היא לא רק המקצוע אלא גם החוסר בניסיון עבודה, וחוסר בהשכלה תוכנית ההגירה של קנדה מיועדת להועיל למדינה על ידי הבאה של בעלי מקצוע מתמחים שההשכלה והכישורים שלהם יעזרו לפתח את הכלכלה הקנדית מהבחינה הזו מדיניות ההגירה היא מאוד "אנוכית" מהצד של המדינה אפשר לראות למה קנדה לא מעוניינת באנשים לא משכילים ובלי מקצוע מנקודת המבט שלהם, לתת למישהו בלי מקצוע להגר זה סיכון, כי בסבירות גבוהה אותו אדם יהיה בסופו של דבר לנטל על החברה (דמי אבטלה וכו)

לא, לא תצליחי.

צריך דיפלומה על תיכונית. רצוי הנדסאי או תואר ראשון, וכמה שנות ניסיון בעבודה, ראי רשימת מקצועות נדרשים בשאלות הנפוצות, ועשי את הטסט באתר ה CIC , ותראי שצריך שילוב של אנגלית, השכלה וניסיון מקצועי כדי להגיע לסף ההגירה. הדרך האחרת בלי 3 אלה, היא להתחתן עם קנדי, או להיות מטפלת בשכר של 1000 דולר לחודש במשך שנתיים.

למעלה