מה הסיפור מאחורי "אמריקן אדיוט" ?

• פותח הנושא uriko
  • פורסם בתאריך

uriko

New member
מה הסיפור מאחורי "אמריקן אדיוט" ?

לא ממש הבנתי עד הסוף זה מה שהצלחתי להבין: american idiot - שיר רקע jesus of suburbia - לידתו של ישו מהפרברים ( שהוא בעצם פיצול אישיות של ג'ימי או להיפך) ועזיבתו את הפרברים. holiday - ג'ימי / ישו מבכים את השלטון הסורר. bobd - ג'ימי מרגיש בודד בדרגו הייחודית. are we the waiting - הרהורי קיום של ג'ימי. give me novacine - ישו מדבר ומנסה לכבות את ג'ימי בעזרת חוסר תחושה וסמים. she`s a rebal - "מהשמה" נפגשת עם ג'ימי והוא מתלהב ממנה. extraordinary girl - התאהבות. letterbomb - הכל מתפרק, כולם עוזבים בסוף השיר גם "מהשמה" עוזבת. september - השיר שהכי לא קשור. homecoming - מותו של ג'ימי והשארותו של ישו וכל תהלית החזרה אל הפרברים. whats`ername - לאחר תקופה מסוימת ישו לא זוכר אם כל זה היה בכלל חלום. תקנו אותי אם אני טועה אבל זה מה שאני חושב.

נוגה62

New member
הרקע הכללי

של הדיסק הוא מוסבך, חחח אני די מתפלאת שהצלחת לנתח אותו כל כל לעומק... זתומרת-אני כן מקשיבה למילים והכל אבל לא מתחילה לנתח אותן רק שרה אותן אויש כמה שאני מוזרה....

latina

New member
../images/Emo105.gifגמני לא ממש מנתחת...

אני מקשיבה למילים אבל לא ממש... בכלל לא חשבתי וכל מה שכתוב בהודעה שמעל ממש נכון וזה די מסתדר...

uriko

New member
תרגמתי את השירים אז אני יכול להוכיח

בבקשה: ישו בעצם זה גם מין כינוי של בחור שהליך את עצמו להיות ישו של הפרברים: מתוך are we the waiting: -------------------------------------------------------------------- הזעם והאהבה, סיפור חיי הישו של הפרברים הוא שקר פיצול האישיות של ישו : מתוך letterbomb: ---------------------------------------- אתה לא ישו מהפרברים ג'ימי הקדוש הוא המצאה של הזעם של אביך והאהבה של אימך שעשתה אותי אמריקה האדיוטית --------------------------------------------- ג'ימי "נדלק" על "מהשמה" מתןך she`s a rebal -------------------------------------------- משיקגו עד טורונטו היא האחת שקוראים לה "מהשמה" הזקנה היא סמל של התנגדות והיא מחזיקה את ליבי כמו רימון יד "מהשמה" עוזבת: מתוך letterbomb: --------------------------------- היא אמרה "אני לא יכולה לסבול את המקום הזה, אני משאירה אותו מאחוריי" היא אמרה "אני לא יכולה לקחת את העיר הזאת אני עוזבת אתכם הלילה"

BlueBeIl

New member
ג'ימי מופיע (מתפצל?) רק בסינט ג'ימי

לפני זה הוא רק ישו....

WiseL

New member
ואוו

אף פעם לא הייתי מצליחה להגיע לדברים כאלה. זה יוצא מעניין אבל אני לא יודעת להגיד כי לא ניסיתי לנתח.. ביי ביי

uriko

New member
כן זה ממש מעניין לחקור את זה

כשיצא האלבום דובר על סרט ( כמו "טומי" של THE WHO) , זה נראה לי אמור להיות סרט בסגנון "טריינספוטינג" אם בכלל יהיה ( ככה אני מדמיין אותו). בכלל האלבום הזה הוא ה"סרג'נט פפר" של גרין דיי, נראה לי שהם לא יוכלו לשחזר את השיא יותר. ( בעבר חשבתי ש DOOKIE זה השיא שלהם אבל טעיתי - אני מקווה שגם כאן הם יטעו אותי).

PitZzahat

New member
דווקא לא נראה לי שאמריקן אידיוט הוא

כזה שיא. השירים שלו קליטים מידי, ככה שאחרי חרישה מסוימת הדיסק נמאס. והוא גם דיי ממוסחר בלשון המעטה... והם עם יותר מידי פוזה... לא אהבתי בכלל.

zoe gra

New member
עע נכון.

תחנות הרדיו גם חרשו על BOBD. והפוזה החדשה שלהם מעצבנת במקצת.או שלא במקצת. לאן נעלם בילי השמנמן והקרוע?! [והוא גם מעשן עכשיו..למרות ששמעתי שפעם גרין דיי היו נגד עישון
] בלעט תחזרו לעצמכם!

אם כבר זה צריך להיות ההפך, לא?../images/Emo12.gif

מבחינת העישון.. כשהם היו צעירים הם עישנו מלא, עכשיו אני לא יודעת.. בקשר לפוזה, יכול להיות שם קצת מגזימים באמת, אבל בסה"כ זה לא יותר מידי נורא.

דוקי1

New member
מה זה

תחזרו לעצמכם? גרין דיי תמיד היו הלהקה הכי טובה בתחום הזה, ולבילי ג'ו תמיד היה את כישרון הכתיבה, מה זה משנה מה הם עושים בחייהם הפרטיים? מעשנים או לא מעשנים, מצידי שילכו למועדוני סאדו מאזו ויעשנו קוקאין, רק שימשיכו להיות כאלה טובים כמו שהם. ובילי ג'ו יותר חתיך כשהוא רזה.

WiseL

New member
הא

נכון. בילי ג'ו יותר חתיך שהוא רזה אבל יש להם קצת פוזה....

zoe gra

New member
האמת שהדגש לא היה

דווקא על הקטע של העישון. אני יותר אהבתי את הדיסקים הקודמים ואת גרין דיי הקודמים,ולכן הייתי רוצה שהם יחזרו לעצמם, בלי כל החליפות האלה שהם כל הזמן איתם עכשיו, וכל הזמן שחור. זו דעתי.

BlueBeIl

New member
מה זה משנה, פעם זה פעם

ועכשיו זה עכשיו.... אם את לא אוהבת את איך שהם עכשיו אף אחד לא מפריע לך להקשיב לדיסקים הקודמים שלהם, לראות את הקליפים הקודמים שלהם ולאסוף תמונות ישנות שלהם. מה שהם עכשיו לא מוחק את מה שהם היו קודם.

zoe gra

New member
מחשבה נכונה

עדיין, לא הייתי רוצה שהם ישתנו. אבל כן,יש את מה שהיה פעם. לא שמה שיש היום זה לא טוב,כמובן.

למעלה