אני לא צריך להגיד "לדעתי" בכל משפט ברור מאליו שזוהי הבעת עמדה ביקורתית. ואני עומד מאחורי כל מילה שרשמתי, ובוודאי לא על מנת להשמיץ (אין לי נגיעה אישית בדבר, מלבד היותי קורא שנפגע מכל הסיטואציה), גם לא אותך באופן אישי, אם כי התאכזבתי במיוחד מהתגובות שרשמת למקרה. אין לך מונופול גם על "הידע של המקרה הספציפי", וכאן טעותך. יש לך קרבה, אינטרס או נגיעה אישית בנושא, וזהו הבדל משמעותי. לא רק את מספרת את הסיפור ומכירה אותו לפרטיו. אני מכיר את הפרשה מפוסט הפרידה של ייגר, מהבלוגים שלך כאן וב"דה-מארקר קפה", מידיעות שפורסמו באתרי אינטרנט שונים (כגון "וואלה!"), כך שקיבלתי מידע ממקורות שונים וקראתי אותם בעיון רב. זה לא עניין פנים ארגוני לחלוטין שנשאר במסדרונות "תפוז", זה יצא לאוויר העולם. לפיכך, אתם חשופים גם לביקורת ולפעמים הביקורת לא נעימה. הפרסומים האחרים מגמתיים לשיטתך? רק מה שאת אומרת הוא נכון וכל היתר טועים או חלילה משקרים? ייתכן. אם כך המצב, אני אשמח בתור קורא מאוכזב, אם תוכלי לשתף את כולנו בפרטי המקרה שאנחנו לא מכירים (כל עוד זה לא פוגע בייגר, כמובן) כך שאולי תאירי את עיניי. שקיפות זה לא דבר רע.