מה הסיפור של הליך ה PR בארץ - מישהו יודע

lawfromusa

New member
מה הסיפור של הליך ה PR בארץ - מישהו יודע

הגשתי לפני שנה כמה זמן עוד יש לי לחכות- 5 שנים? איך מזרזים את הענין תודה א.ב

Astroo

New member
גם אני הגשתי לפני שנה

למה 5 שנים? אני מקווה שתוך שנתיים העניין ייסתיים.

Astroo

New member
כן, פניתי אליהם עם בעיה טכנית

וענו לי שהטיפול בבקשתי צפוי להתחיל 30 חודש מיום ההגשה (1.9.06 במקרה שלי). כלומר, בעוד שנה וחצי.

amichal5

New member
עוד 30 חודשים??

30 חודשים זה שנתיים וחצי, ולא שנה וחצי!!!!! האם באמת לוקח כ"כ הרבה זמן?????? אנחנו הגשנו בקשה במאי 2006, ובעת הגשת הבקשה קיבלנו מכתב שאומר שהתהליך אורך כשנתיים. האם מישהו יודע, במידה ואנחנו מוסיפים לבקשה תינוק, שנולד זה עתה, יש סיכוי לזירוז התהליך? מיכל

shipy1234

New member
במקרה הטוב. אתה לא קורא בפורום?

למגישי אוגוסט-דצמבר 2005 זה יקח כנראה 3 שנים. כמה אתה חושב שיקח לך?

זירוז? להפך

עד כמה שאני יודע הוספת תינוק מעבירה אתכם חזרה להתחלה (ולא מקבלים 200 שקל).

Astroo

New member
הגשתי לפני שנה, אז הנשארו לי שנה וחצי

ותינוק לא מזרז את התהליך

תינוק יכול טיפה לזרז את התהליך

נגיד שהוא בא ביום של קבלת הדרכונים לקונסוליה, והוא בא עם התינוק, והתינוק מאוד בוכה, יש מצב שיתנו לו להיכנס קודם ולעקוף את התור. זה יכול לזרז את התהליך כמעט בשעתיים!

lawfromusa

New member
הגשתי בקשה כבר לפני שנה ויש לי חברה שמוכנה

לתת לי הצעת עבודה - מה הצעד הבא?

הצעד הבא? להפוך את הצעת העבודה לרישמית

ומאושרת או פטורה מאישור, ותוכל לפנות לשגרירות ולבקש לעבור ל PRIORITY PROCESSING שיביא אותך לכאן תוך פחות מ 3 חודשים. אם אתה רוצה הדרכה מדוייקת, פנה אלי במסר או מייל, בצירוף מספר טלפון קווי ושעות נוחות להתקשרות ואתן לך הדרכה מדוייקת לפעולות שעליך לבצע להערכתי על פי מקצועך, הרצונות שלך ושל מציע העבודה, ומקצוע ה NOC המסויים שלך.

lawfromusa

New member
כן אבל מה זה מצריך מבחינת המעסיק? טפסים למלא?

מה קורה אם המעסיק בסופו של דבר אינו יכול לממש את הצעת העבודה מה קורה עם הניירת???

מה צריך לקרות עם הניירת?

כשאתה נמצא במעמד PR כל אחד מהצדדים יכול להחליט שלא מתאים לו ומבחינת הרשויות אין עם זה בעייה.

YYZ2006

New member
מינימום לחכות לינואר הקרוב

לשנה הזו גם האשרות לבעלי הצעת עבודה נגמרו

אף אחד לא מבין. אין למשפט הזה משמעות

כשיש הרבה אי ודאות במערכת יש נטייה לשמועות להווצר. באיזה שלב השמועות מקבלות חיים משל עצמן והן נמסרות בביטחה כאילו מדובר בעובדות מבוססות ולא בסתם שמועות.

המונח ויזות העבודה להשנה נגמרו

שייך לפורום אחר - ישראלים בארה"ב. בקנדה אין מכסות וכל מי שמקבל הצעת עבודה מאושרת יכול לבוא, אישורים מונפקים כל השנה.

למעלה