מה הסיפור של debian

ofcorse

New member
מה הסיפור של debian

התקנתי היום את ההפצה הזו, ואני מרגיש כאילו חזרתי בזמן. לאיזה קהל היא מיועדת ?

היא מיועדת ל..

דאג וטוני .. להזכיר למי ששכח/ לא ידע מדובר בתוכנית המיתולוגית "מנהרת הזמן"

matam haifa

New member
הייתי מכור לסדרה הזאת..../images/Emo132.gif

קטעים........ :)) אין הרבה שאומרים את מה שבאמת חושבים... לינוקס זה אכן חזרה בזמן.... אבל לא להרבה זמן :))

beitar

New member
לינוקס זה חזרה בזמן ?

אפשר לאמר הרבה דברים רעים על לינוקס. אבל חזרה בזמן ? לא נראה לי. את ראד האט 7.2 למשל אני לא יכול להשוות לשום דבר "ישן" בהקבלה לחלונות. המערכת יותר מסובכת לעיתים, זה בגלל מבנה היוניקס, שהוא שונה מחלונות. אבל מיושן ? לינוקס ? לא נראה לי...., אני מכיר גם כמה אנשי לינוקס שלדעתם זה מצער.. הם היו מעדיפים לוותר על החדשנות של לינוקס (והיא תמיד חדשנית, לפחות ביחס ל FreeBSD למשל....). אני באמת נוטה להאמין שאתה טועה בנושא הזה.

matam haifa

New member
הסבר.

לינוקס זה בערך כך: 1. כדי לתדלק אתה צריך לפרק את הרדיאטור, אבל הדלק מספיק להמון ק"מ ... 2. כדי לקנות כיסוי הגה, אתה צריך לטייל בעולם, כשתמצא, זה יחזיק מעמד לתמיד. 3. כשמישהו שואל אותך "למה אתה צריך כזה אוטו? " .. לך תתחיל לשכנע אותו .. מייקרוסופט זה בערך כך: 1. הכל הכי יפה שיש .. אבל היופי הזה מתכסה מהר מאד בחרה ... 2. כשניקית את החרה, שמת כל מיני הגנות מפניו, אתה יכול להתחיל שוב לראות משהו יפה.. אין סוף לדברים האלה ....

ezaton

New member
מה יהיה?

כל הזמן מיקרוסופטץ זה פורום לינוקס. ניסית שבוע לינוקס, עכשיו יש לך מערכת עובדת? אם אני זוכר נכון, אחרי שניסית כמה הפצות תמוהות, חזרת לחלונות 2000 (אולי גם עברת בדרך על XP המהולל). ככה לא לומדים. ככה אבל כותבים הרבה שטויות (ושאלות על חלונות בפורום הזה...). באמת. תתקין לעצמך מערכת קטנה (מחשב ישן, תרום 200 ש"ח בשביל אחד כזה), תריץ אותו כשרת, ובלי תלות בו כמערכת שעליה אתה עובד, תתחיל לשחק עם יכולותיו כשרת. ואגב, אני לא צריך לפרק שום דבר בשביל שדברים יעבדו, ויעבדו טוב. Ez

beitar

New member
אוף....

אולי באמת יש לך המלצה או למישהו אחר כאן לקניית איזה ענתיקה 486 בזול (לא צריך מסך או עכבר אפילו). והוא דווקא לא בשבילי (בשביל אמא שלי שתופסת לי תמחשב עם החלונות בשביל פריסל לעזאזל.... ) (יש לי גם פנטיום 2 ישן יותר, אבל הוא מריץ לינוקס קבוע, והוא זה שמחובר לרשת). הקיצר, איפה אני יכול למצוא איזה 486 או משהו בסגנון, שרק יריץ win95 בצורה סבירה.... אני מחפש משהו בזול (200 ש"ח נשמע לי אחלה לכזאת גרואטה).

matam haifa

New member
אני קניתי ב-300 ש"ח

מחשב פנטיום 233 ... 32 מגה זיכרון ... לבת הקטנה, חיבור קבוע של קומפי (ודורון אל תגיב ..
) וואלה.. רעיון, אתקין עליו רד-האט , ובעזרת wine ננסה להפעיל את הקומפי. אם זה לא יעבוד ....
.... יתחיל הסרט "בחזרה לעתיד

ezaton

New member
בוא קח 486DX4

200 ש"ח, בלי מסך
(כונן קשיח קטן קטן, אבל מספיק לחלונות 95) לבחירתך מגוון חומרות אחרות. תתמסר אותי. ואני נותן לך לבחור Ez

ofcorse

New member
התכוונתי לדביאן

אחרי שניסיתי הפצות שונות.נתקלתי בדביאן שנראת טיפהלה מיושנת. לא התכוונתי ליוניקס ובטח שלא ללינוקס.

אם אתה מתגעגע ...

חפש סלקוויר - הם נראים יותר מיושנים אפילו ... (ולדעתי גם יותר עמידים כשרתים)

הראל

New member
ההפצה הטובה ביותר עבור שרתים ../images/Emo61.gif

DEBIAN הינו הלינוקס האמיתי. שוהי אינה חברה למטרות רווח אלא עמותה המיועדת לטיפוח הלינוקס. הם מאד שמרנים. אבל המערכות שלהם נחשבו ליציבות במיוחד. אני מניח שגפ כאשר כל הפצות הלינוקס האחרות יעלמו מהעולם, הם ימשיכו להתקיים.

maCr0T

New member
פשוט סתם נראה לי תמוהה

כולם חושבים שעומד איזה גוף קטנטן עם 4 מתכנתים מאחורי דביאן, אז טעיתם... maC

למעלה