ללא צל של ספק... גאוניות... תחכום... ואלמנטים חדשים נחשפים בכל פעם.. "זו פינת האוהבים.." "אהה.. אז בגלל זה היא מרוצפת בגומי".. יש לי את הספר בבית בשתי שפות... ולעזאזל.. זה נהיה טוב יותר בכל פעם שאני מדפדף בו... מאגנה, לחיים, בע"מ
אני לא יודעת אם הוא ה**אהוב** עלי. ביניהם, כן. אבל אני לא יכולה לומר מה האהוב עלי כי כל פעם שאני קוראת ספר מחדש אני חושבת שהוא הכי טוב. עד שאני קוראת ספר אחר שלו. אבל את בשורות טובות אני יכולה לקרא עשרות פעמים ברציפות בלי להתעייף... אגב, אנשי השטיח, אני באמת צריכה לקרא את זה שוב. לקחתי מהספריה וההתחלה נראתה משעממת, אז הפסקתי. אין לי הרבה סבלנות בדברים האלה...:// נראה...:/
אולי בגלל שזה היה הספר הראשון של טרי שקראתי. אבל בכל זאת, זה הספר האהוב עלי. קראת בעיברית ואנגלית והוא עבורי המודל לספרים של פראצ´ט. ובגלל שהרבה ציינו את "בשורות טובות" אז אני אוסיף שזה הספר השני ברשימץ המועדפים שלי פשוט גאוני. צום קל, דינו.
מתוכם תורגמו רק Equal rites (פולחני כשף), Wyrd sisters (אחיות הגורל) ו-Witches abroad (מכשפות בחו"ל, יצא ממש לפני כמה חודשים בעברית אחרי הפסקה של כמה שנים בתרגום).