מה הספר האהוב עליכם ביותר

הייזל

New member
מה הספר האהוב עליכם ביותר

של טרי פראצ´ט? אני מתכוונת כזה שאתם נהנים לחזור אליו שוב ושוב ושוב... אצלי זה "אנשי השטיח" אחד הספרים המוצלחים ביותר שקראתי.

hitchkok

New member
פירמידות. בהחלט פירמידות.

פשוט מצויין. בעיקר ההתחלה. והסוף. ורוב מה שבאמצע. חוץ מזה הוא עומד בפני עצמו עוד יותר מרוב הספרים, אז הוא ספר מצוין להתחיל בו.

בשורות טובות

ללא צל של ספק... גאוניות... תחכום... ואלמנטים חדשים נחשפים בכל פעם.. "זו פינת האוהבים.." "אהה.. אז בגלל זה היא מרוצפת בגומי".. יש לי את הספר בבית בשתי שפות... ולעזאזל.. זה נהיה טוב יותר בכל פעם שאני מדפדף בו... מאגנה, לחיים, בע"מ

109822596

New member
כנ"ל

גיימן ופראטצ´ט מהווים שתי ישויות עילאיות בפני עצמן, והצירוף שלהן יחד הופך אותן ליישות על-עילאית רב מימדית שמפיקה יצירות מופת על אנושיות.

The Mad Hatter

New member
בשורות טובות

אני לא יודעת אם הוא ה**אהוב** עלי. ביניהם, כן. אבל אני לא יכולה לומר מה האהוב עלי כי כל פעם שאני קוראת ספר מחדש אני חושבת שהוא הכי טוב. עד שאני קוראת ספר אחר שלו. אבל את בשורות טובות אני יכולה לקרא עשרות פעמים ברציפות בלי להתעייף...:) אגב, אנשי השטיח, אני באמת צריכה לקרא את זה שוב. לקחתי מהספריה וההתחלה נראתה משעממת, אז הפסקתי. אין לי הרבה סבלנות בדברים האלה...:// נראה...:/

DviRincewind

New member
קשה להגיד!

הספר שקראתי הכי הרבה פעמים היה סורסרי (מעשי קסמים), אבל באמת שאני לא יודע מה האהוב...

dino_din

New member
מורט

אולי בגלל שזה היה הספר הראשון של טרי שקראתי. אבל בכל זאת, זה הספר האהוב עלי. קראת בעיברית ואנגלית והוא עבורי המודל לספרים של פראצ´ט. ובגלל שהרבה ציינו את "בשורות טובות" אז אני אוסיף שזה הספר השני ברשימץ המועדפים שלי :) פשוט גאוני. צום קל, דינו.

dino_din

New member
אני באמת לא חושב

שהוא ירצה לנסות לשלוף מולי... בברכה, מורט. כלומר, דינו.

Mnementh

New member
יותר מדי

לדעתי SMALL GODS היה גאוני. כמו-כן FEET OF CLAY היה מקסים וגם CARPET PEOPLE כפי שצוין וכמובן SMALL OMENS המסטרפיס.

RainBird

New member
Wyrd Sisters והמשכו מכשפות בחוץ לארץ ואם כבר יש לי שאלה, האם יש עוד ספר בו המכשפות מככבות? ארדן

DviRincewind

New member
אוהו!

סדרת ספרי המכשפות: Equal rites Wyrd sisters Witches abroad Lords & ladies Maskerade Carpe Jugulum שהאחרון מביניהם, לפחות לדעתי, הוא אחד מהטובים שבהם.

RainBird

New member
וכולם תורגמו לעברית? לא שיש לי בעיה באנגלית אבל אני קורא כמו צב

DviRincewind

New member
לא...

מתוכם תורגמו רק Equal rites (פולחני כשף), Wyrd sisters (אחיות הגורל) ו-Witches abroad (מכשפות בחו"ל, יצא ממש לפני כמה חודשים בעברית אחרי הפסקה של כמה שנים בתרגום).

למעלה