מה הספר הטוב ביותר בסדרה לדעתכם?

pix37

New member
מה הספר הטוב ביותר בסדרה לדעתכם?

לדעתי הוא NIGHT WATCH המורכבות של הדמויות, העלילה עצמה, הציניות מחד ואהבת האדם מאידך פשוט נפלא יש חולקים ???

Aether

New member
זה עניין של טעם, מן הסתם יהיו חולקים

Night Watch הוא אחלה ספר, אבל אני באופן אישי הכי אוהב את Thief of Time.

trillian

New member
אני לא חושבת שיש לי או יכול להיות לי כזה

יש אחד לכל עת וזמן. יש כאלה שאני נהנית לקרוא בגלל הבדיחות המבריקות וההנאה מהדברים ההזויים שקורים לרינסווינד. יש כאלה שאני נהנית לקרוא בגלל המורכבות של הדמות (למשל Night Watch או Going Postal ובכלל ספרי המשמר), ויש כאלה שאני נהנית בגלל הסאטירה המדויקת והמבריקה על כל דבר אנושי שהוא. בקיצור - אני חושבת שאני כמעט אוהבת את כולם.

Athaclena

New member
Thud!

אבל זה נוטה להיות ספר המשמר האחרון שיצא (ושקראתי). אני שומרת אמונים גם לsmall gods במיוחד. ואני בכלל חסידה גדולה של הננסים, אבל הם לא מהסדרה...

Rincewind

New member
הם כל כך רבים, וכל כך שונים זה מזה..

אי אפשר לבחור אחד. למרות שאני בהחלט מסכים ש-Night Watch הוא ללא ספק מהמשובחים בסדרה.

Susan Death

New member
שאלה קשה

אני יכולה להגיד לך על רוב הספרים שקראתי שהם מעולים, אבל אהוב? אני בספק רב שאני אמצא. בכל אחד מהספרים יש משהו מעולה. אני אישיתי אהבתי את NIGHT WATCH הכי מסדרת השומרים, אבל SUOL MUSIC היה מעולה גם כן, ואני חייבת להגיד שTHUD כמעט משתווה לקודמו, ואני יכולה להמשיך עוד די הרבה. בקיצור, אני לא חושבת שאני יכולה להגיד ספר אהוב, ובטח שלא כשעוד לא קראתי הכל

מממ...

אני דווקא לא שם את משמר הלילה בראש הרשימה שלי... הוא ספר טוב, בטח, אבל THUD בא הרבה לפניו, ואותו כנ"ל עם גנב הזמן ו-Carpe Jugulum. גם Monstrous Regiment יותר טוב ממשמר הלילה.

ויימס

New member
כרגע, הספרים שנמצאים בליבי הם

אלילי הקטקטים ואנשים מחומשים.

למעלה