מה הסרט הכי טוב שראיתם אי פעם?

myownmaster

New member
מה הסרט הכי טוב שראיתם אי פעם?

בזמן האחרון יצא לי להזכר בסרט סיילנט היל, תקופה ארוכה שהוא היה הסרט האהוב עליי ותמיד זכרתי אותו כסרט משובח, מפחיד ומעניין, ובקיצור פשוט מעולה.
שבוע שעבר החלטתי לראות אותו שוב, וכל הזמן שצפיתי בו הייתי בציפייה ובסוג של התרגשות כי כאמור זכרתי אותו באמת כסרט מעולה, ואחרי שסיימתי אותו יצאתי בתחושה של אכזבה קטנה (איזה הזוי היה לראות את אנדריאה מהמתים המהלכים ד"א...)
כנראה שזה קרה בגלל שהתקופה שבה הוא יצא הוא היה (לדעתי, כן?) מתוחכם וחדשני יחסית ועכשיו אחרי שראיתי כל כך הרבה סרטי אימה זה פשוט לא זה... (וד"א הסרט השני פשוט מביך כמה שהוא גרוע)
זה די ביאס אותי אבל עדיין זה יישאר אחד הסרטים האהובים עליי, בעיקר בגלל מה שהרגשתי בפעמים הראשונות שראיתי אותו.
ד"א אותו דבר אני מרגישה בנוגע לצלצול, ראיתי אותו במסיבת פיג'מות בגיל 12 וזה היה מזעזע, היו לי סיוטים כל כך הרבה זמן אחרי ופשוט פחדתי כל כך מכל דבר שזז בגלל הסרט הזה. היום בטח אם אני אראה אותו אני אצחק או אשתעמם...

בקיצור
רציתי לשאול כמה דברים בנושא הזה
מה סרט האימה הכי טוב שראיתם אי פעם? (הכי טוב יכול להיות הכי מעניין/מפחיד/גורי/מה שאתם מגדירים טוב בתחום האימה)
האם איזשהו סרט גרם לכם לפחד ממש אחרי שראיתם אותו?
והאם קרה לכם משהו דומה למה שקרה לי עם סיילנט היל?

בית אלף הגופות

מאז 2003.
אם טרנטינו היה מביים סרטי אימה (להוציא את "חסין מוות") זה היה הסרט הזה.
שילוב של אימה, גרוטסק, פסיכודליות והרבה אהבה לז'אנר הסלאשר.

דני הזמיר 666

Member
מנהל
שלושה שאהבתי במיוחד... פסיכו, הצלצול ודממת מוות....
ואי אפשר לשחזר את ההתרגשות/צמרמורת מהפעם הראשונה בפעמים הבאות...

limim70

New member
וואו, יש לי כמה:

מיזרי
פסיכו
מגרש השדים
פולטגרייסט

רוב הדברים שראיתי כילדה הפחידו

כל הדברים הקלאסיים,סיוט ברחוב אלם,משחק ילדים,ליל המסכות
אפילו יום שישי ה13.

כמו שחבצלת העמק כתבה.

כל הדברים שראינו כילדים הפחידו הכי הרבה ומפחידים עד היום -
בית קברות לחיות , יום שישי ה - 13 , סיוט ברחוב אלם , פסיכו , הניצוץ , מגרש השדים , אות משמיים.
אלה סרטים שהפחידו את כל המדינה כשהוקרנו פעם ראשונה בקולנוע ושודרו פעם ראשונה בטלוויזיה בערוץ 1 בשנות ה - 80 וה - 90.
גם כשראיתי את הצלצול בפעם הראשונה זה סיקרן אותי והפחיד אותי מאוד וככה גם לגבי 1408 וחלון סודי עם ג"וני דף שהוא לטעמי ממש סרט מצמרר.

למעלה