מה העדה של נאור אורמיה? יודעת שזה לא קשור אבל זה מענין אותי
איבונה3 Well-known member 9/7/11 #2 אולי שבדי ???? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ה השרדות10 New member 10/7/11 #12 אני צעירה יה ../images/Emo80.gif קשישה לכי תעשי בוטוקס תישרי את הקמטים ואת הצללוליטיס סבתא
ה השרדות10 New member 10/7/11 #9 אני ועוד כמה מהתחלה של הפורום הזה תסתמי תפה שלך אז צצת פה משום מקום מלפני איזה שבוע ומאז נהיה פה טינופת טרוליתתתתתת הסתדרנו יפה מאד בלעדיך פה והיה סבבה
אני ועוד כמה מהתחלה של הפורום הזה תסתמי תפה שלך אז צצת פה משום מקום מלפני איזה שבוע ומאז נהיה פה טינופת טרוליתתתתתת הסתדרנו יפה מאד בלעדיך פה והיה סבבה
ע עצבנית אש111 New member 10/7/11 #7 אני יודעת שהוא ערס אבל התכוונתי ברצינות מה העדה שלו? אשמח לתשובה למי שיודע
נ נגההההההה New member 10/7/11 #13 ניראה לי שהוא ממוצא מזרחי הוא זמר מעולה וגם יוצר מעולה, הוא מלחין וכותב מילים, כל הכבוד לו.
ק קווין לטיפה 69 New member 10/7/11 #18 בויקיפדיה רשום ששם המשפחה האמיתי שלו זה אורמיאן, ושהוא ממוצא מצרי. לי נשמע שאורמיאן זה משהו קווקזי, אולי מצד האמא, או שאני טועה...
בויקיפדיה רשום ששם המשפחה האמיתי שלו זה אורמיאן, ושהוא ממוצא מצרי. לי נשמע שאורמיאן זה משהו קווקזי, אולי מצד האמא, או שאני טועה...