מה העלות לדוכן?

אריאל989

New member
מה העלות לדוכן?

כאשר אני מביאה את הדוכן, 3 ימים לפסטיבל..איך מתמחרים? אודה על עזרתכם

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifשלום אריאל../images/Emo245.gif

את לא מתמחרת, את מקבלת את המחיר ממארגן הארוע או המפיק. את יכולה לקבל או לדחות, שוקלת על פי האפשרויות המתאימות לך. אם המחיר גבוה עדין אין זה מעיד על הצלחה בטוחה ולהיפך, כל דבר לגופו של ענין, לפעמים מחיר נמוך מעיד על מקום לקוי שאין בו צפי לפעילות ומכירות. גם אם המחיר יקר זה לא מבטיח דבר. הנסיון מלמד שיש להתנסות ולהפעיל את חוש הריח. אילו היית ממוקדת ומבקשת מידע על מקום ספציפי, יתכן והחברים היו מביעים דעתם ומספרים על נסיון העבר במקום. בהצלחה, חיה

אריאל989

New member
המון תודה חיה מקסימה

פסטיבל דונה גרצייה שמתקיים בעיר טבריה 14-17/11 בסימן העצמה נשית. בפארק ברקו שצפויים להגיע 4000-6000 איש לכל יום. עם מופעים של זמרות גדולות כמו: קרן פלס, מירי מסיקה, שרית חדד, שירי מימון... עלות לדוכן הינו 650 ש"ח ליום. האם המחיר נשמע סביר? המון תודה על תשומת הלב יום נפלא ופורה

HayaBee

New member
נשמע מאוד מבטיח, זו שנה ראשונה?

דונה גרציה.......איזה סיפור מדהים על אישה מדהימה , מיוחדת ומצליחה. צריך לחפש בגוגל לגבי שנים קודמות, ואולי באמת יש מישהו בפורום שמכיר או היה, לי אין מידע שאוכל להתחלק בו. כיווני מחשבה לגבי השיקולים שיש לקחת בחשבון: המחיר בהחלט יקר מאוד, מה את מוכרת? כמה דוכנים יהיו? מה כמות השולחנות שתוכלי להכניס? מאיזו שעה עד איזו שעה? יש עלות לכניסה? חוץ מהזמרות בערב מה עוד מתוכנן? אפשר לקחת יום אחד ואז לראות מה קורה לגבי ההמשך? האם את זקוקה למלון? הוצאה נוספת. דלק לנסיעה יומית - אם את מתגוררת רחוק. ואם שכחתי משהו....שיוסיפו היודעים. אפשר גם להתיעץ עם המפיקים.....איזה נסין עבר היה להם בענין. תמסרי מזל טוב לשירי מימון....התחתנה אתמול/ שלשום......

עצה...

החישוב הנכון הוא שהוצאות הדוכן יהוו 10 אחוזים מהמכירות- קשה לי מאוד להאמין שתניסי סכום של קרוב ל7000 ש"ח ביום בדוכן. אלו הם סכומים שאפילו בערבי חג ובחגים "חמים" לא מכניסים ביום. לדוגמא באירועים המוניים, או באוניברסיטאות, או בפסטיבלים שהם המקומות ה"יקרים" גובים בין 250-350 לדוכן וזה נחשב יקר. בקניונים יכול לנוע בין 150-250 בד"כ כולל הכנה. בעיני- יקר, אבל שוב שיקולים שלך

HayaBee

New member
משכית....התגעגענו.....

כבר שמעתי גם מדוכנים אחרים את החישוב הזה. אני לא בטוחה שזה תמיד נכון מכיוון שיש מי שמוכן להרוויח 800-1000 שח ליום ועדין לשלם 250 שח, ויש מי שלא יסתפק בפחות מ3000 שח....ענין של "תאבון" בכל אופן קחי בחשבון את שנאמר, הסכום המבוקש משאיר אותך במקום מאוד לא בטוח בלשון זהירה. בהצלחה, חיה

toybiz

New member
רווח

בשביל "להרוויח" 800-1000 ש"ח צריך למכור לרוב בין 2000-3000 ש"ח נדיר שדוכן מגיע לכאלה סכומים על בסיס קבוע ומתוך סכום הרווח הזה יורד דלק, עובדים (למי שיש) וכמובן גולת הכותרת עלות הדוכן זתומרת עם מה נשארים ביד? למי שיש מזל סביב ה400 ש"ח וכל זה בלי לקחת בחשבון ימים שלא עובדים, ציוד וסחורה שאינה נמכרת אם עלות הדוכן עולה על 10 אחוז מהמכירות לבעל הדוכן צריך שיהיה המון כח ספיגה (בעיקר בבנק) ורצוי שיעבוד עם רווח אפילו אם קטן כמה שיותר ימים בשבוע כי לא נשאר הרבה ביד אחרי כל ההוצאות עבודה עם רווח בפסטיבלים יש רק למוצרים הזולים ההמוניים כגון תכשיטים זולים, צעצועים (מאוד) זולים, כיסויי אייפון, אולי שעונים ומשקפי שמש יעבדו ותלוי באירוע בגדים מחיר ממוצע לפסטיבלים הוא בדרך כלל בין 300 ל 500 ורוב הדוכנים שיוצאים לכאלו אירועים מתאכזבים ולומדים המכירות מאוד ירדו השנה ומחירי הירידים עלו לכן קשה מאוד ולרוב בלתי אפשרי לקיים יחס של 10 אחוז עלות בממוצע יוצא שעלות הדוכן היא בין 15-25אחוז מהמכירות לדוכן עובד נשמע מפתה להכניס לכיס 1000 שקל ביום עבודה בגלל זה יש כלכך הרבה דוכנים, הירידים כלכך יקרים וממש כמעט אף אחד לא מרוויח כאלו סכומים!!!! אין דבר כזה כסף קל!

bartal4

New member
מסכים לחלוטין

אגב , הלוואי וכל יריד הייתי מרוויח אל פי הנוסחא הזו... יותר קרוב למספרים שחיה הזכירה ...

אריאל989

New member
תיקון טעות- המחיר הוא 300 ש"ח

זו שנה שנייה רק שהשנה הוא גדול יותר ומושקע יותר... צריך להביא שולחן מפה וכיסאות. חברה שלי מוכרת אקססוריז של מותגים. יהיו בערך 20-30 דוכנים. מ-18:00-24:00 בפארק יהיו רק הופעות- זמרות ומחול. האופצייה ל-3 ימים בלבד. גרה בת"א, מחפשת אפשרות לינה. המפיקים טוענים שכבר נמכרו רוב הכרטיסים ושצפויים להגיע בין 5000-7000 אנשים ליום צריכה לבדוק עם 300 ש"ח זה כולל את המע"מ או לפני...!!! עכשיו זה נראה יותר אופציונלי שהמחיר הוא כזה נכון??? אני חדשה בעל עיניין הפורמים אז סורי על "הדיליי" בתגובה והמון תודה לכלוכם

HayaBee

New member
אני הייתי הולכת על זה ולו בגלל החוויה

הנושא של דונה גרציה , נשים בעשיה, העצמה נשית, הרבה אנרגיה חיובית תהיה שם.....זו דעתי. מעבר לזה, איך המכירות יהיו, אין מספיק נסיון או ידע, המחיר סביר במידה ואינך חייבת לשלם עבור כל הימים מראש כי יתכן שיום 2 ו-3 כבר לא תרצי להיות. יש להתעקש על זה וברגע האחרון בוודאי יסכימו גם להצעה ליום אחד כמו היום השני או השלישי.....תבדקי. שיהיה בהצלחה ואם תהיי ספרי חוויות.

למעלה