מה העניינים

• פותח הנושא גמ
  • פורסם בתאריך

גמ

New member
מה העניינים

שלום לכם, המקום נעשה מאד מקצועי בזמן שישנתי. אני יושב עם ספרים ומנסה לפענח חלק גדול מן המושגים... כנראה שלא אוכל להתחזות לד"ר פופיק. מה שלומכם? מה העניינים? מה חדש בתחום פעילויתך הציבורית,דליה? הייתי מאד רוצה לענות ליסמין (מגיע לו ובגדול) בנושא ילדי הגן אך נראה לי ש"ההורים" כתבו פחות או יותר את שהייתי אומר אולי למעט ההתייחסות למוות אשר לדעתי היא די מיותרת. מישהו מתמצא קצת בנושא הטריידמיל? מהירות מומלצת, פרק זמן מומלץ לפעילות אפקטיבית? (למרות שברור לי שזה אישי)

הי גמ גם מאתנו

חזרנו לתשובה שכתבנו בעבר ולא מצאנו התייחסות למוות - אולי אתה מוכן להסביר. חוץ מזה שהיינו מבקשים לקרוא בכ"ז תשובה יותר מפורטת - גם אם יש קצת חזרה - כי לדעתנו זה יותר יעזור - אולי מנסיונך האישי?! והכי חשוב, יופי שחזרת!

להורים הצעירים

מה אתם בדיוק רוצים לדעת??? בבקשה שאלו שאלות ברורות! בבקשה כיתבו..א.??????? ב.????????? ג.?????????? אם תציגו שאלה, אני מתחיבת שתקבלו תשובה מרופא! נ.ב. לווי הפורופ ע"י רופא עדיין בטיפול.

הבהרה נוספת

גם אנחנו מיהרנו קודם אז לא הבהרנו את עצמנו במידה מספקת. אנחנו התכוונו לתשובה ליסמין ששאל לגבי הכניסה לגן. בקשנו מגמ שיפרט את דעתו, למרות שכתב שהוא מסכים עם מה שאנחנו כתבנו. דעתו חשובה לנו!

למעלה