מה הערבים הכי שווים שהיו לכם?

מה הערבים הכי שווים שהיו לכם?

אחד הדברים הכי שווים שיש (כשאתה עובר אותם, לא מעביר אותם...) זה ערבים... כל שנה היו לנו איזה שניים-שלושה ערבים ודיברנו עליהם חודש ליפני וחודש אחרי...
אז מה הערבים הכי שווים שהיו לכם??? ואני אתחיל: בשנה שעברה היה לנו ערב קזינו ממש ממש ממש מושקע וכיפי, אמרו לבוא עם בני זוג, הבנות בשמלות ערב והבנים בחליפות - ובאמת באו ככה... זה היה כ"כ מצחיק
עכשיו ביגלל הצופים בכיכר, כדי שלא יתבטלו פעולות, כולם עושים ערבים ביום שישי, אנחנו עושים ערב קזינו, ואחרים עושים ערב סקס וערב עדות וכאלו... אז אם יש לכם רעיונות מקוריים לתחנות בקזינו אני אשמח לישמוע...
נועה.

וואי איזה מאגניב

לנו עשו רק ערב אהבה...חח שנה שעברה עשו גם ערב הוואי אתם יכוליםפ לעשות סטריפ פוקר...חח או שלא אממממ אין לי רעיונות.....אבל אני אתן לך קישור לאתר... http://geocities.com/chuparnet/

אנחנו עשינו ערב יום הולדת....

אבל היה גרוע
לא עשינו כלום
היה מלא רעש והמדריכה לא יכלה לדבר...
איזה מבאס זה, זה יכל להיות כיף...

מה אתה אומר?

דווקא חשבתי שכולם נהננו, ניראה שהיה לכם כיף כזה... אבל לא משנה, בטח יהיה כיף יותר בפעולה הבאה
לפחות סוף סוף ראיתי מי אתה
והערב קזינו שלנו - היה סבבה, חוץ מיזה שהיה קצר מידי, השקענו חבל"ז, עשינו מליון תחנות, והשגנו פרסים למכירה פומבית, ועשינו ז´יטונים - ממש ממש שווה!!! ודי נהנתי
נועה.

ערב זו פעולה שבדר כלל בשישי בערב

בימקום בשישי\שבת בצהריים. יעני במקום שהפעולה תתחיל ב16:30, היא מתחילה ב18:30-19:00, ולא באים עם חאקי אלא לבושים יפה, והיא פעולה יפה כזו, גדודית בדרך-כלל, שיש לה איזה נושא אחד, לא כמו פעולה רגילה. הבנתי?
נועה.

SAG E

New member
ביום לפני ההבטחה שלנו

בכיתה ח´ נשארנו לישון בשבט ועשו לנו ערב בית כלא וזה היה ממש נהדר! בהתחלה עשו אימון כושר, ואז נתנו לנו מים עם רק אבקת מרק שהיה ממש גועל נפש וצבענו חולצות לבנות ועשינו מהם חולצות עם העיגולים האלה (אין לי מושג איך קוראים להם).

למעלה