מה הפואנטה בפגישות הראשונות

zmiar arz

New member
מה הפואנטה בפגישות הראשונות

שלום לכם 1. כידוע פגישה עיוורת ראשונה בין שני אנשים בבית קפה, זה מבתבטא במצב של סבירות מאוד גבוהה לכישלון, אז יש משהו חילופי ? שאני אומר חילופי הכוונה שאפשר לבוא לידי ביטוי 2. כידוע פגישה בבית קפה זה דבר מלאכותי שכל צד מנסה להראות את הפן החיובי שבו והמעלות שלו. (בהנחה שמצא חן בעיניו) , אומרים אני ואני וכו.... ואז יש פה ממיד של .......מסכה וכו כי כולנו אוהבים בטחון שזה למעשה גיור המילה 'מסכה' שאנו מקרינים. לא יעזור לכם!!! אף אחד לא יציג את הנקודות חולשה שלו או המציאות שיש בה גם ממדים של חולשה , וכן יפרשו את זה כמתבכיין או מתוסבך . אז איך מתמודדים עם המצב הזה? שהוא לרוב תוצר של המציאות בפגישה ראשונה בבית קפה או מספר פגישות. 3.כידוע יש פגישות ראשונות שבהם שואלים שאלות ...רבים ממכם נפגשים בפגישה ראשונה ונמנעים לשאול שאלות כי זה לא מתיישב לעתים עם הפנטזיה שלנו (משכיל/לא משכיל, הורים גרושים,אח אחד , נקודת חן באוזן, כו) אז כבר על מה הייתם מדברים ? לפני שמתייחסים לשאלה 3 שנבעה כפרדוקס לשאחה 4 תקראו שאלה 4 4. לחלופין אם אני שואל שאלות מסוג זה (כמו שאני שואל שאלות על מוצר (רק רעיונית רשמתי) שאני עתיד להתמודד איתו לתקופה זמן מה ....) אז זה שורף את כל הפגישה וההמשך של הקשר בגלל ששאלתי:מה את אוהבת בעצמך, איך היית מגדירה את עצמך, איזה תכונה היית רוצה לשנות , איזה תכונה את הכי לא אוהבת בחברה שלך וכו 5 על מנת לסגור את כל המעגל אשמח שתוכלו לרשום מהנסיון שלכם בבית קפה לראשונה עם הצד השני? איך השיחה מתפתחת דהיינו מה אבני הדרך של כל השיח. חשוב שזה יהיה התייחסות לאיזה שאלות אתם שואלים , נושאי השיחה וכו אז שבוע שקט

Vdrums

New member
אם תפסיק להתפלסף כל כך הרבה

אולי תצליח להנות מפגשיות

מאמי......./images/Emo41.gif

לפני השרשור שלך לא חשבתי שזה יכול להיות כ"כ מסובך... בוא ונתקן עוולות: א. כל מה שכתבת הוא דעתך האישית, ובאהבה כמו באהבה אין דבר כזה שאין דבר כזה... ב. אין קודים לפגישה בבית קפה... ג. אני מכירה כבר כמוך שמציגים מסיכה, אני מסכימה רק על חלק נכון שאתה מציג את עצמך יפה, אבל אני למשל מציגה גם את המגרעות שלי בפן חיובי. תקרא לזה איך שתקרא לזה. ד. אולי הייתי צריכה לפתוח בסעיף הזה, אבל בכל זאת... פגישות מהסוג הזה נועדו כדיי שנוכל לשווק את עצמנו בפני בן המין השני בו אנחנו מעוניינים וכדי להציג את עצמנו הכי טוב, לרוב אנחנו מציגים את הצד היותר- אופטימי\ חייכן\ שמח\ ווט אוור... שלנו, כי אין מה לעשות, זה מה ש"מוכר". ה. החיפוש אחר הקודים שלך כבר מצביע על זה שאתה מראש בא להציג פן שלא קיים בך... ו. אני בחיים לא הייתי שואלת ולא נשאלתי שאלות כמו- "איזה תכונה את הכי לא אוהבת בחברה שלך?". וגם "איך את מגדירה את עצמך?" נשמע צולע משהו אש. ז. עזוב אותך זוטות תהיה עצמך ונסה להנות מזה במקום לנתח את זה, מנתחים שיש מה לנתח לא כשאין... בהצלח, בהצלח, בהצלח!

ניקי25

New member
../images/Emo8.gifעזוב אותך מפגישות כאלה

אנחנו מוצאים את עצמנו כל יום באינטראקציה עם כל הרבה אנשים- בעבודה, בחיים, בבילויים. אז למה להשקיע את כל הזמן המיותר הזה בפגישות עיוורות- שהרי בדר"כ אנחנו רק יוצאים מהן עם הבטחה שלעולם, אבל לעולם, לא נחזור עליהן בשנית. קצת אומץ. מישהו מוצא חן? יש לגשת אליו ולנסות לפתח שיחה. ה"מישהו" קצת לא מעניין? יש להמשיך הלאה. ישר כח!

למעלה