מה הפואנטה בפגישות הראשונות

zmiar arz

New member
מה הפואנטה בפגישות הראשונות

שלום לכם 1. כידוע פגישה עיוורת ראשונה בין שני אנשים בבית קפה, זה מבתבטא במצב של סבירות מאוד גבוהה לכישלון, אז יש משהו חילופי ? שאני אומר חילופי הכוונה שאפשר לבוא לידי ביטוי 2. כידוע פגישה בבית קפה זה דבר מלאכותי שכל צד מנסה להראות את הפן החיובי שבו והמעלות שלו. (בהנחה שמצא חן בעיניו) , אומרים אני ואני וכו.... ואז יש פה ממיד של .......מסכה וכו כי כולנו אוהבים בטחון שזה למעשה גיור המילה 'מסכה' שאנו מקרינים. לא יעזור לכם!!! אף אחד לא יציג את הנקודות חולשה שלו או המציאות שיש בה גם ממדים של חולשה , וכן יפרשו את זה כמתבכיין או מתוסבך . אז איך מתמודדים עם המצב הזה? שהוא לרוב תוצר של המציאות בפגישה ראשונה בבית קפה או מספר פגישות. 3.כידוע יש פגישות ראשונות שבהם שואלים שאלות ...רבים ממכם נפגשים בפגישה ראשונה ונמנעים לשאול שאלות כי זה לא מתיישב לעתים עם הפנטזיה שלנו (משכיל/לא משכיל, הורים גרושים,אח אחד , נקודת חן באוזן, כו) אז כבר על מה הייתם מדברים ? לפני שמתייחסים לשאלה 3 שנבעה כפרדוקס לשאחה 4 תקראו שאלה 4 4. לחלופין אם אני שואל שאלות מסוג זה (כמו שאני שואל שאלות על מוצר (רק רעיונית רשמתי) שאני עתיד להתמודד איתו לתקופה זמן מה ....) אז זה שורף את כל הפגישה וההמשך של הקשר בגלל ששאלתי:מה את אוהבת בעצמך, איך היית מגדירה את עצמך, איזה תכונה היית רוצה לשנות , איזה תכונה את הכי לא אוהבת בחברה שלך וכו 5 על מנת לסגור את כל המעגל אשמח שתוכלו לרשום מהנסיון שלכם בבית קפה לראשונה עם הצד השני? איך השיחה מתפתחת דהיינו מה אבני הדרך של כל השיח. חשוב שזה יהיה התייחסות לאיזה שאלות אתם שואלים , נושאי השיחה וכו אז שבוע שקט

אתה מכניס בזה יותר מידי שכליות..

הנפגשת איתך מסתכלת על כל הפגישה בצורה הרבה יותר רגשית, אם היא נקשרת או לא. נקודה. אבל נראה תגובות אחרות...

Vdrums

New member
תצא עם בנות לבתי קפה במקום

להתפלסף יותר מדי. זה לא יעזור לך, לא מתכננים דברים כאלה, אין חוקיות בדייטים. הכל תלוי בזרימה של השיחה. ובחיים אבל בחיים לא חושבים על נושאי שיחה מראש. פעם יצאתי עם מישהי ובדייט הראשון דיברנו על מוזיקה לפחות 90% מהמזמן. שמתחילים לחפש על מה לדבר או לשאול שאלות בסיגנון של תחקיר צבאי זה מראה על חוסר נושא משותף ושיעמום טוטאלי.

Vdrums

New member
אני מדבר על פגישות ראשונות.

אבל כן זה משתנה זה בטוח.

ebony

New member
מסכימה עם תומר

חבל סתם להלחץ אם זה זורם זה זורם ואם לא אז לא...
אין צורך להכין נושאי שיחה מראש או להגיע מוכנים מידי זה לא מבחן זה רק דייט

zmiar arz

חומד, שום דבר לא ידוע, מה שהצגת, זה רק סוג אחד של טיפוס, וזה לא טיפוסי! אתה יודע מה? - היו לי המון פגישות עיוורות, בהן בכלל לא דיברנו על עצמנו, ולא ניסינו להגיד, "שאני ככה ואני ככה", אלא זרמנו בכיף צחקנו ופיטפטנו על תחומי עניין משותפים, בלי לעשות מזה "ביג-דיל", והיום האנשים האלה, הם החברים הטובים ביותר שלי! במקום לעשות תחקיר בטחוני לבחורה, דבר איתה תקופה בצ'אט, עד שתרגישו שניכם נוחות וזרימה, ואז הפגישה הראשונה תהייה רק בשביל לראות עם מי אתה מדבר. ואם החיצוניות תשתלב בהרמוניה עם הדמות, תהנה לך. כן, חומד, זו בעיה שלך, שאתה מגיע לפגישות עיוורות בלי הכנה מוקדמת, בלי לדעת אם יש או אין תחומי-עניין משותפים! - האם אתה מאלה, שיכולים בשקט להגיד על עצמם: "זהירות, בנות, אני חוקר מוסד ומשעמם ומשועמם"?

למעלה